Snart påväg hem till mig

2008-12-30 09:50:16

TRÖJA, 3 Skull Wings T-shirt, Swallows

I morgon

2008-12-30 09:26:22






Nyårsafton i morgon da :p

Kul, men vet helt säkert inte än vad vi ska hitta på, först planera vi att va hemma & ha fest men sedan släppte vi den idén av olika orsaker ; ) vad jag vet nu så blir det nog Väse. Lugnast & skönast så självklart blir det allafall massa alkohol =D haha det är ju bara nyår en gång om året!

Lia får bli hos farmor i morgon & mysa med henne, det gillar hon ju sååå :)



Veckan som varit

2008-12-30 09:20:57


 Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev. inte ens det har jag hunnit med ( sitta vid datorn alltså ) inte lätt i bland ; )
Blev som sagt julmat hos mormor&morfar med familj i fredas också, det var mysigt. Lia fick mer julklappar då också en stor nalle som är JÄTTE mycket större än henne själv, haha. kul :) sen en bitring som hon ligger och biter på hela dagarna!


på jul fick hon presentkort på barnkläder, nalle puh som hänger på en ballong och när man drar i den så är det sov musik. sen fick hon en overall av moster samt en båt med massa kuliga saker i av andra mostern samt en overalln till!

& massor med kläder av mig & Rickard.


hon förstår ju såklart inte något av det hon får, haha. men jag tycker det är skit kul =)


Helgen: har varit väldigt jobbig, Lia har skrikit och haft sig flera timmar innan hon somnar av utmattning, verkligen INTE likt henne. Hon är ju så snäll och aldrig jobbig! så det har tagit på både mig & Rickard, inte mycket sömn vi fick.
tills vi tröttna och jag kolla runt på internet & hitta något som kallas ( vyssan lull ) på morgonen drog vi direkt & köpte hem ett par rosa sådana för 300 spänn :p Det var verkligen värt det, dom funka hur bra som helst & Lia somnade utan problem, ooooh yes =D


Vyssan Lull




Resten av helgen har vi tagit det "rätt" så lungt. hälsade på Tina & Patrik i K-hamn och sötaste Albin ( han är hur fin som helst ) ^^,
Sen har vi varit i Molkom & hälsat på Henrik & Therese samt Väse & Thomas osv osv osv :p

I går var vi på sjukhuset med våran lilla älskling för hon har sån fruktansvärd hosta & den blir bara värre, samt att hon har haft den en helt månad! så vi var där & hon fick undersökas, ta blodprov & allt vad dom gjorde. Det såg jätte bra ut allafall! så vi fick åka hem med någon slags host medicin/ slemlösande som hon ska ta nu ca en vecka, får hoppas det blir bättre =)

Juldagen

2008-12-25 15:16:51



Idag har vi luggit i soffan hela dagen, än så länge. skööönt =) inte ofta det händer, rikgit mysigt om jag får säga det själv. vi har kollat på några filmer osv.

Sen ska vi i väg & handla hem massa saker, finns typ bara en affär som är öppen i stan, haha. Bra att något är öppet i allafall :)

Senare ska vi förmodligen till Aleeck & hälsa på. sen kommer även Emelie hem från Skåne med Tindra & Niclas = D
tror ni jag är glad eller? jepp jepp!


I morgon ska vi till mormor&morfar & käka julmat med Aleck & familj samt Emelie & familj, mysigt! men först ska vi springa runt på stan & köpa ett par jeans till mig, någon BH samt mer barnkläder till Lia! inge ovanligt att det är fullt upp här inte ;)



Nu ringde Alexandra, så nu blire mata bebis sen springa i väg.


Ha en bra kväll hörrni!

Jul i vårt hus

2008-12-25 15:07:13


 Nu var julen över för detta året!


Det blev massa god mat hemma hos Eva med alla ungarna osv. Sen fick barnen öppna alla julklappar innan Kalle Anka, gissa om dom va glada? hehe.

Lia sov iofs nästan hela tiden, tråkmåns :p


nu har det känts som jul i två dagar, i tisdags öppnade ju jag & Rickard våra presenter när Lia hade somnat. Jag fick en ny plattång ( en dyr sådan ) ett linne från Gina, 500 i presentkort på en BH affär i " mitt i city  " ; )  sen en spegel, ett sminkbord samt en liten stol till det. me like!

Sen myste vi hela kvällen jag & älsklingen =D med film & litte cider.


& i går fira vi ju Jul på riktigt, hehe. med hela Rickards familj! mysigt värre. Men inge nådigt ont i magen jag fick på kvällen av all julmat & julgodis ^^,
Men .. sånt får man ta på Jul, haha. Senare kollade jag & Rickard på ( tomten är far till alla barnen ) jag skulle kunna se den hur många gånger till som helst, den är ju sååå klockren.




 

Rickard & Lia

Lia fick första julklappen men pappret var ju självklart roligast! haha =D
Är inte Rickard frän i sin ( julslips ) ? haha. jag som tvinga på han den, fast jag hade en jag med såklart. haha!




Hoppas ni andra hade en lika mysig jul som mig :)







 

GOD JUL!

2008-12-24 10:30:59



 Idag blir det inte mycket bloggande! för idag blir det massa god mat, folk & trevlig stämning. dock utan snö = / men det får gå!

Måste bara säga att jag fick världens bästaste julklappar av Rickard i går kväll ♥

Hoppas ni får en bra dag alla!


Jul (Kaos)

2008-12-23 21:10:01



 Ja, nu tror jag nästan att julkaosen är över, jag har sprungit runt som en förvirrad tok i dag, fyfan! men jag fick julklappar till alla. så nu är det klart! tack gode gud för det. haha...

Sen har vi även hunnit vart i väg och köpt en tröjja till Rickard : ) Den va så fin, det tyckte han med.

Nu är det bara i morgon kvar, oh yes :p ska faktiskt bli gött med julmat i morgon sen på kvällen har vi köpt hem Cider & öl så ska vi bara mysa, häääärligt ♥



Fårse om Lia sover i natt! för det gjorde hon fan inte natten som var, hon vaknade flera gånger & gallskrek. och jag med mitt tålamod, uff! la henne tillslut i vagnen & gunga henne över tröskeln till sömns det gick, efter ett bra tag!

snäääälla låt
henne sova i natt = /




Ska smyga in & kolla om hon har somnat nu eller inte, såna fall blir det badet för mig ^^, .

Ha en bra kväll!

Sover

2008-12-23 12:22:01



 Nu sover Lia en sväng, ska försöka äta något kanske. sen göra mig i ordning :)

vad händer för er idag? dagen innan jul :) mycket som ska fixas kanske?

Svarar här!

2008-12-23 09:54:05



Anonym om Söndag:
varför får hon inte smaka grädde?




För det första förstår jag inte varför folk ställer frågor & sen är Anonyma? smart lixom, haha.
Sen så är det som så att jag vet att jag är en, jaa vad ska man kalla det "nojjig" mamma. men det är ju trots allt min första unge. så det är väll inte så konstigt. sen varför ska man ge dom grädde, om dom inte behöver äta det elr ens har behov av att äta det? rätt onödigt att jag skulle sitta & trycka i henne det då. sen är ju socker & mjölk inte bra för en 5 månaders bebis! deras magar är ju känsligare.
förstår inte vitsen med det bara? hon förstår ju inte vad hon äter eller inte, så hon lider inte av att hon inte får smaka grädde ; )


Sen har jag sagt med godis senare också att JAG tänker inte ge henne så att hon får smaka, utan hon får själv komma på vad det är & då får hon självklart smaka!
varför ska man ge dom massa socker & dret helt i onödan om dom inte själva förstår vad det är!


Kan någon ge mig ett svar på det ;) ?

Jag är så dålig på att uppdatera

2008-12-23 09:45:58


 ja, i bland är jag faktiskt det! tråkigt tycker jag själv.

I går var Jag, Rickard, Eva & Lia ute och sprang runt i affärer hela 5 timmar, mina ben var rätt så slut = /
Handlade julmaten osv, fyfan va mycket folk, alla knödde sig förbi & knuffa å hade sig och jag med mitt humör, taggar ju till direkt, ojoj. men det gick bra : )

Lia blev sur efter ett tag först låg hon i några timmar & "pruttade" med munnen, sen vart hon hungrig. och Rickard hade tagit ut måttet till ersättningen, snacka om att min hjärna höll på att kollapsa där :p men tillslut hitta jag en i MIN väska, vad ens går jag runt med en sådan där? men inte vart jag lessen för det :D haha!


Idag ska jag åka in till stan & köpa dom allra sista julklapparna, men nu får Eva ta min lilla älskling när jag far runt! går ju inte ha med henne bland all folk!
fårse om jag hittar något bra =) whis me good luck!

ps. varför ska jag ta allt i sista minuten .ds



Godnatt bloggen ^^,

2008-12-21 19:37:11


 Nu har vi varit och strosat runt på Ikea, blev några matskålar till Lia, litte små handukar samt ett svart ljus till sovrummet, nice ;)

Ätit mat har vi gjort nu också, tomatsoppa :p samt smörgås!

Nu ska Lia soooooova & vi ska snart kolla på Heartbreaks hotel som går på 4:an klockan 9 =D ingen dret där inte!





Godnatt!!

Älskar dig!

2008-12-21 13:33:58




Lördagen

2008-12-21 13:31:52



bus flera timmar :p haha!

 
Födelsedagskalaset först ; ) helt otroligt att vi fick med alla ungar på en & samma bild!





Lia & Emma ( söt bild )




farbror & Lia



Efter all ståhej så blev man såååhär trött & gömde sig från övriga världen och bara SOV!





På kvällen blev det guitar hero & bebis gos, haha ^^, mysigt!


  

Ikea

2008-12-21 13:22:43



 Ikea blir snart, först kaffe med Eva : ) sen ska jag kolla massa grejer till Lia (julklapp) fast hon inte fattar så mycket just nu :p hon är litte för liten för det, men klart att hon ska ha julklappar i allafall, snörerna på paketen är ju riktigt roliga ^^, hihi!

Men nu blir det matkrig med min älskling innan R&E kommer :))

  

Top model

2008-12-21 12:55:04


 Ligger i soffan & glor på Top model nu, fast inte det vanliga programmet! utan man fårse hur allt började och bakom kulisserna osv, helt sjukt!



Rosenbädd

2008-12-21 12:30:49

 

Jaa, detta har jag faktiskt klickat hem nyss : )




100 stycken rosendoftande syntetiska rosenblad som du kan sprida ut på sängen, i badet eller varhelst du önskar för maximal romantik

Hur mysigt som helst! eller vad säger ni? : )

Ursäkta!

2008-12-21 12:16:09



Haha, ni får ursäkta om jag inte svarar på alla kommentarer, jag har börjat fått så många! så jag har ingen koll på vilka jag svarat på eller inte känns det som. Ursäkta mig allafall :$



Söndag

2008-12-21 12:07:54


 Usch, jag hatar söndagar. Fast i bland är som sköna, känns som att man FÅR lata sig hela dagen typ :p & det är ju skönt!

I går åkte jag, Rickard, Eva & Lia till Molkom & fira Dennis och Sara som fyllde år. det var många barn där, haha. jag höll nästan på att få panik helt ärligt, uff! men det var kul & trevligt ändå såklart. det bjöds på goda tårtor & kakor :)
& Lia fick smaka en klick grädde ( som jag därimot blev arg över ) för jag tyckte inte att hon skulle få göra det även om det bara handla om en jätte liten klick, jag är så nojjig när det kommer till henne = / men jag tycker att säger man NEJ så betyder det ju n e j också! jajaa..


Va där i några timmar sen körde vi hem Eva & så drog vi till Thomas, Ronja & Mindra. Kolla film där, spela guitar hero & käkade chips med dipp. det va mys :) samt att Lia fick leka litte med söta Mindra, som snart står helt själv. ärligt! & hon är bara 6 månader, tycker det är hel fränt :p blev helt paff i går! sötis.
När vi kom hem vid halv 1 så kolla vi film en stund sen ropade sängen till oss :p haha!


Idag vet jag faktiskt inte än vad som händer & sker? fårse om jag får tag i Kim om hon vill hitta på ngt. Rickard ska till sin pappa sen sväng nu :)) men i kväll ska jag sola i allafall, gött = D



Hehe har massa bilder i från helgen men dom sätter jag in senare! nu ska jag väcka lillen & mata henne ^^,



Ha en bra dag godingar :)

Snabb uppdatering

2008-12-19 16:44:40


 Nu är jag hemma, efter en lång dag. Först Väse som sagt, det var jätte mysigt med alla barn som sjöng fina julsånger ^^, & Lia satt och "prata" för fullt, skratta & log. min tjej det : )

Efter det så åkte jag & Eva till Obs handla som sagt födelsedagspresenter, samt kläder till Lia såklart, haha. sen litte andra små grejjer, ska visa vad jag köpte för present senare när ja har mer tid!

Sen åkte jag hem, tog en knäckemacka ( frukost ) :O sen iväg in till stan igen och möta Kim. sååå fick jag i mig 2 cheesburgare, mumms. & så krångla hon till det för stackars mig, haha :p mer går vi inte in på det!


Jajaaa, nu ska jag inte sitta här & töla. håller på att laga mat samt att jag tror jag hör Rickard på parkeringen nu, jävla bas :p haha.




Vad händer för er i kväll? :)

Fredag

2008-12-19 06:56:53



 Godmorgon världen = p

Gick upp för en halvtimma sen, har dolat litte! gjort i ordning lias mat osv, samt packat i ordning skötväskan. ska göra mig själv i ordning nu också tänkte ja : )

Sen kommer E och hämtar upp oss, så blir det till Väse och kolla på Dennis skolavslutning, hehe ^^, sötnöten.
Efter det blir de nog hem snabbt och mata lillen sen bussen in till stan och möta upp kim, fika kanske? hehe ska allafall köpa nån litte julklapp samt födelsedagspresent till två små. hur ska det gå, jag som inte har någon fantasi?

Vad köper man till en 5 & 9 åring?

Vi hörs senare idag. kram!

Sovande ängel

2008-12-18 20:33:59






 Nu har min lilla älskling somnat, eller ja för en timma sedan ^^,
Jag & Rickard har precis ställt in julskinkan i ugnen ska ta ut den om 15 min, mumms. sen köpte han julknäckebröd nyss. bara glöggen som fattas alltså men det får gå utan ; )

Så får det bli en film till det. 


 ( Ödetsmakt ) någon komedi på 5:an nu klockan nio.

Ödets makt

Pago

2008-12-18 18:48:54





Mumma, nu kom Rickard nyss hem med två flak med Pago (juice) hur goda som helst.
lyx : ) haha. nej nu börjar unga mödrar, tjing!

Städtant

2008-12-18 17:31:34



 Nu har jag tagit tag i städningen rejält hemma. Diskat, tvättat, dammsugit ( jävligt noga ) samt moppat golven. vad mer kan man begära ? =p haha. samt att jag matat lia samtidigt och haft mig. shit shit shit!






fårse när Rickard kommer hem nu också, hmm..


Om en timma börjar unga mödrar, det missar ni väll inte? ; )

Spalights

2008-12-18 15:54:12








Detta ska hem till mig inom en månad, de lovar jag! älskar verkligen mys belysning. ljus överhuvudtaget! är det inte fränt så säg :p fast i badkaret ska jag har rött i stället för blått, porrigt ;)

Julkola

2008-12-18 15:38:14

Har äte litte julkola nu & fyfan va illa jag mår! dom första är goda sen kännar man bara socker, socker & åter igen socker. Sen mår man illa, haha.

Nää inge mer Julkola för mig i år.


Säger jag nu de ; ) fårse hur det blir med den saken iofs!

Dagens

2008-12-18 13:51:18


Humör:
 bra men trött
Gjort: dolat litte hemma samt matat & gosat med Lia
Planer: Blir nog hemma dag. Orkar nog inge annat idag :p
Ser på: Lia som sparkar för fullt med benen samt drar en filt över huvudet
Lyssnar på: Oprah
Läser: inget
Dricker: vatten
Äter: 2 knäckemackor än så länge :p
Bästa: Lia
Sämsta: tröttheten
Barn: busig
Väder: mulet, ser ut att blåsa nått så in i helvete ute = /



2oo8

2008-12-18 11:24:08


 
SAMMANFATTNING 2008





1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
haha ja födde barn tex :p

2. Höll du några av dina nyårslöften?
tror faktiskt inte jag hade några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa

4. Dog någon som stod dig nära?
inte som stod mig så nära, men nån ja kände!

5. Vilka länder besökte du?
 Tyskland, Danmark.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nej.. mer pengar vore ju alltid.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas
25 Juli 

8. Vad var din största framgång 2008?
huh?

9. Största misstaget?
det är några stycken,
som vanligt!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
jaa

11. Bästa köpet?
vet faktiskt inte

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Lia =)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
min dotter, min pojkvänn & mina vänner, alltid ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Dolly parton - jolene

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
försökt skaffat ett jobb, samt varit snällare = /

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Rökt

18. Hur tillbringar du nyår?
Vet faktiskt inte än, men alkohol blir det ju & fest!! helt klart.

19. Blev du kär i år?
nej

20. Favoritprogram på TV?
Unga mödrar

21. Bästa boken du läste?
i år har jag inte läst någon

22. Största musikaliska upptäckten?
nada

23. Något du önskade dig och fick?
en hel & frisk dotter

24. Något du önskade dig men inte fick?

haha det är mycket för jag vill jämt ha en massa

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
va på Liseberg julmarknaden

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
en gladare & mindre irriterad sara

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
vette fan!

28. Vad fick dig att må bra?
Syskonen, min lilla familj. samt vännerna! ooh mormor & morfar också.

29. Vem saknade du?
Mamma, syster samt många mer!
30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
de ä väll ingen som är direkt ny inte från det hä året men förra året kom många nya :)




Give me!

2008-12-18 09:38:32

T-shirt Bullet Wings   KLÄNNING - tight med hällor för skärp





KLÄNNING - med leopardmönster





Sjukt mycket min stil :p ge mig dom bara... ooooh
tänk va bra om man kunde trolla? allt man vill ha så är det bara att trolla hem det.

Polisens fruar

2008-12-18 09:32:17

 


Polisens fruar har försvunnit

Nu gifter han sig igen - för femte gången Misstänks för sin fjärde hustrus försvinnande.



Hur sjukt är inte det då? smart brud som gifter sig med han då, självmordsbenägen? maby.

läs mer om det på aftonbladet

Nu börjar det kännas som jul!

2008-12-18 08:10:39



 Julgranen är uppe, inte så jätte fin MEN den är uppe! de är det som räknas, right? haha. det värkar katterna tycka i allafall dom gillar granen även om den skulle vara tom på saker.







Sedan kom Rickard hem med den efterlängtade julskinkan i går = D som han fick gratis av sitt snälla jobb, haha.
så nu ska väll bara jag göra i ordning den? hur ens gör man julskinka.
någon gång måste ju vara den första.
förstå vad gott sen med julknäckebröd, julskinka med senap på. samt ett glas glögg till. oooh shit!


07:oo

2008-12-18 08:04:47


 
 Idag kände Lia för att vakna ca två timmar tidigare, jo men man tackar = / så jag är trött helt enkelt.
fårse vad som händer idag :) antingen blir jag hemma & städar å dolar. Eller så blir det till att åka in till stan och fika idag också!

Fy såg ju på den där gravida manen i går. MEN det var ju egentligen en tjej alltså han var ju född tjej & hade livmodern å allt kvar. Det var ju därför han kunde bli med barn! tycker fortfarande det är litte små äckligt. fast nu va det ju inte alls samma sak . jag menar det är ju (ingen big deal) längre, när det EGENTLIGEN inte är en kille!

Nej nu ska jag glo runt sen platta mitt trasslig hår.
någon som vet nått bra att ha i håret för att mjukna upp det m y c k e t ? eller något som hjälper mot extremt slitet hår.


Ha en bra dag = )

Gravid man

2008-12-17 21:03:29


Är det någon mer än jag som ska se den gravida killen på tv nu klockan 9 ?
Usch jag fattar inte, tycker det är rent ut sagt äckligt om jag ska vara ärlig.
killar är inte gravida, så är det bara! det finns inte.

Vad tycker ni om det?


Intresseklubben antecknar

2008-12-17 20:52:51


 Nu sitter vi i soffan jag & Rickard = ) Rickard käkar massa pepparkakor snart blir jag rädd att han ska se ut så här . . .





Hahahahaha oh no!


Fast där i mot så får jag nog en snäll pojkvän i år :D

Jag in action

2008-12-17 18:08:47




Ser ni rumpan i bakgrunden : p haha.

Sötnöt <3

2008-12-17 17:30:51




Tacosoppan

2008-12-17 17:25:39


 Jaa, jag gjorde ju Tacosoppa för första gången i mitt liv förra veckan, men la ju inte in nån bild så här får ni ; )
är jag inte duktig?
tycker jag allafall, som egentligen inte ens kan laga mat.. haha = D


Anni tyckte att det var jätte konstigt, hur fan kan tacos va soppa? Här ser du (bildbevis) haha.
nej men det var jätte gott inte lika god som M-b´s men nästan!

Hemma

2008-12-17 16:41:19


 Japp kom nyss hem från staden, blev ingen varm chocklad. men därimot blev det kaffe latte smaksatt med vanilj =D det var gott kan jag lova!
Sen har vi kollat runt litte i affärer osv, Kim köper som vanligt julklappar ^^,

Sen blev min lilla dotter "kidnappad" haha N & M satt nämligen också och fika så dom kom fram till oss och tog Lia haha efter att dom hade haft henne ett tag så fick jag tillbaka henne eller rättare sagt när hon spydde ner N :D
Då la jag henne i vagnen så somnade hon direkt.
samma i går när K & N gjorde "musikvideo" av Lia och lekte med henne, direkt när jag la henne i vagnen så somna hon på stört.


Ni tröttar ut henne ;) hehe. nej men det är mysigt faktiskt att hon får såååå mycket uppmärksamhet, för jag hinner ju inte ge henne så jätte mycket. försöker så gott det går men känns inte som det blir tillräckligt måste ju göra allt annat också, allt hemma tex som tvätta, diska, städa ja det är fullt med grejjs när man är hemma om dagarna själv :p

skit samma fan va jag skriver... håller ju på med mat nu också hade jag glömt bort. :p De blir jasmin ris & nått gott till.




Tänk om jag kunde göra mat så bra? haha det vore ;)

TIPS

2008-12-17 11:57:02


Älskar läppglans, lypsyl & allt sådant man har på läpparna som luktar gott.
springer jämt runt och drar på nått på läpparna som doftar ^^,
Vet inte ens hur många olika läppglanser som ligger här hemma och bara skräpar för jag har alldeles för många!

Ett tips är att köpa något liknande känns så upp fräschande samt att endel mjukar upp läpparna riktigt mycket :)
sen får ju killen godare pussar också, inte att glömma! haha.

Foto

2008-12-17 11:52:54


 Tänkte ta litte bilder på lilla Lia och lägga in & när hon var som sötast med all mat i ansiktet :p men självklart så va batterierna slut, så dom ligger på laddning nu. Bilder får komma i kväll i stället : )


Nu sover lill tösen & jag sitter å glor runt. ska ringa Kim snart tänkte jag sen dra in till stan när lillen vaknat ^^


Hörs senare!

Banangröt

2008-12-17 10:11:26


 Nu ska lillen få i sig litte banangröt med päron/hallon puré på, låter inte det mumsigt eller ; )
Det är så kul att mata henne nu, för man får ge henne så mycket mer grejer. när vi var på bvc sist så fick vi en bok där det stod vad vi kunde laga till själva nu.
Sen trodde jag inte man fick blanda välling , gröt & puré samtidigt men man kan göra en väldans blandning. Fick jag veta något nytt :p

Nu är det nöstan 1 vecka kvar bara innan syster & hennes barn kommer till stan :D ♥ me happy!


Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det kallnar sen mata the baby :)



Jolene

2008-12-17 09:44:45




Jag är så fast i denna låt, tröttnar nog aldrig på den!

You could have your choice of men but I could never love again
He's the only one for me, Jolene
I had to have this talk with you, my happiness depends on you
And whatever you decide to do, Jolene.

Onsdag

2008-12-17 08:44:44


 Godmorgon

Jag känner mig väldigt trött idag, men hoppas det blir bättre med litte kaffe :) Vaknade i morse av att Lia hostade nått så fruktansvärt, usch att det inte ger sig snart? satt i telefon kö i en timma i förrigår, ringde sjukan & råd fråga. men det var tydligen helt normal att dom blir väldigt hostiga efter att dom har varit sjuka, det kan även hålla i sig några veckor ( några veckor? ) stackars älskling.

Idag blir det som sagt fika i stan med Kim & Steffi, mysigt : ) & jag får min efterlängtade " varm chocklad "

Men nu ska jag läsa litte bloggar sen göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

Film

2008-12-16 20:45:37


 Titanic blir om 20 min. blev antingen den eller Bodyguard. men Bodyguard såg vi för inte så länge sen & Titanic är ju en så himla bra film. kommer en tår varje gång jag ser den om jag ska vara ärlig ^^,
Ska mysa ner mig med Rickard och se den. kanske ska öppna en påse ships också? oh, jag har blivit såååå onyttig. men jag vill ju gå upp nått enstaka kilo & få tillbaka min älskade rumpa :p men vill ju inte göra det genom att smälla i mig massa onyttigt, bara försöka äta litte mer mat & sluta att äta bara knäckebröd :) men den här veckan har jag faktiskt varit duktig och äte massa mat =D ibland är jag duktig i vissa perioder allafall, ska försöka fortsätta vara duktig nu och komma ihåg att äta. whis me good luck!

Ska ni se nån av filmerna i kväll eller kanske någon annan?



Unga mödrar

2008-12-16 18:24:35


 
Sitter och väntar på att Unga mödrar ska börja, är helt fast i det programmet, hur bra som helst : )
eller så tycker jag bara det för att jag själv är ung mamma.

Men nu börjar det snart om 5 min för att vara exakt & snart kommer även Rickard hem.

Det här är ett rån

2008-12-16 18:07:30






Jaa, har ni inte hört historien när det var någon kille som gått in i en affär & dragit upp ett smörgåsrån & sa till kassörskan ( det här är ett rån ) dom tog ju tydligen allt på allvar & ringde polisen.

litte kul egentligen, han skulle väll säkert bara vara litte rolig! så fel det kan bli ^^,




Men det var inte de jag tänkte på, utan att idag är första gången Lia äter rån . . . Jahaa tänker väll alla nu det är väll ( ingen big deal ) haha! men det är det,  jag va gör nervös trodde det skulle fastna i halsen osv men det gick hur bra som helst & hon njöt av att få sitta och tugga på dom där, sötnos ♥

Trassligt hår

2008-12-16 17:40:57



 Hur kommer det sig att varje gång man är ute så trasslar håret till sig? speciellt underhåret, får ju stora tovar!
oftas på vintern också.



Riktigt så illa som hon på bilden är det väll inte, men känns som så :p


Champinjonstuvning

2008-12-16 17:37:01


 Kunde jag inte komma på en bättre rubrik? haha.

Nej men idag har jag umgåtts med Kim, Malin Nettan & Carro. Vi drog hem till carro och käkade varmamackor med champinjonstuvning på förutom K, N & M för dom hade bara ost & tomat :p kul att veta va? skriv gärna upp de nu också ; )

Sen gick vi runt en sväng ute, skönt att få litte frisk luft!

I morgon blir det att åka in till stan och ta en fika med Kim & Steffi, mysigt. jag som har läääängtat efter min varma chocklad, hehe mumms ^^,

Bra sara BRA!

2008-12-16 11:17:22


Jag tror jag har slarvat bort min förlovningsring! fan. att jag måste va så vimsig jämt.
Inge kul heller att köpa en ny, för det är ju inte samma sak!

Dumma mig.

Dagens

2008-12-16 10:54:48


Humör: jorå helt ok faktiskt
Gjort: matat Lia samt mig själv :p
Planer: Möta kim på stan annars vet jag faktiskt inte det märks.
Ser på: nån tjej som babblar för fullt på tv?
Lyssnar på: Tjatet från bruden :p
Läser: inget
Dricker: Te 
Äter: 3 knäckemackor finns inget annat hemma nu
Bästa: älskade lilla Lia
Sämsta: all disk
Barn: nyvaken
Väder: mulet, ser ut som att det ska börja snöa eller regna vilken sekund som helst.



Har du känt av skalvet?

2008-12-16 10:18:12

Omkring tjugo över sex på morgonen skakades Skåne av ett jordskalv, preliminärt mellan 4,5 och 5 på Richterskala. Sydsvenskan har fått in rapporter från hela Skåne och från Danmark och Småland. Enligt experter kommer sannolikt efterskalv.


Jordskalvet som kändes över hela södra Sverige på tisdagsmorgonen är det starkaste på över 100 år. Och nu räknar experterna med efterskalv. - Men att människor ska komma till skada är osannolikt, säger Reynir Bödvarsson vid Seismologiska institutet i Uppsala.



Prata med min syster nyss & hon bor ju i Skåne nu, så fråga hon mig om jag känt nått Jordskalv.
Nej? förstod ingenting, haha.
men tydligen så kändes det som ett flygplan höll på att flyga in i deras hus. illa!

Fast litte fränt tycker jag att det är, ofta sånt händer i lilla Sverige lixom.
men tur att det inte var värre än det va! att nån kom till skada och sånt men spricker blev det tydligen i några byggnader.


bild

Vilken helg :0

2008-12-16 10:08:44


 Ja, vart börjar man?

Fredag: Blev mysa med Lia & Rickard kolla på Idol finalen och sånt.

Lördag: började med Ikea osv. sedan körde rickards mor mig & han till Karolinen, där blev det Julmiddag med Rickards jobb och liknande jobb typ :p folk va det i allfall! de bjöds på gratis alkohol och god julmat :) mumms. Trevliga folk jobbar han med också. samt en jväligt rolig dansk, haha.
Hehe fan först börja det med att dom bjöd på gratis alkohol när man väl börjar bli lullig så fick man köpa i baren om man skulle ha mer, sagt & gjort. det blev några stark öl :p va ju inte lika trevligt att vakna dagen efter & kolla bankkontot ; )
Men kul hade vi, efter det så kom Jocke & hämta upp oss och körde oss hem till Rud. Upp & hämta vinet också gick vi till Jessica & jimmy, kul att träffa dom igen faktiskt :) fast jag va klapp kanon. vi va där ett tag sen gick vi hem.

& jaaa efter det blev allt svart. både för mig & Rickard? what the fuck.
Båda kommer i håg att vi somna sen vakna vi av att vi bråka, vad ens? Jag gick i vilket fall ut & möte Marzo, tack :)
& Rickard drog till mor sin.



Söndagen: sov ja länge, sen va jag tydligen barnfri hela dagen? bra där, för jag kände mig inte bra i huvudet alls. låg i soffan & sängen HELA dagen, skönt. sen på kvällen kom Rickard hem då blev det chips & film.


Måndag: sov till 10:oo sen gick vi & hämta Lia hos farmor sen hem & städa, onödigt för det är fan så lika stökigt idag igen =/ sen låg jag bara & gooowsa med Lia hela dagen, det behövdes
två nätter utan min bebis går ju knappt! älskade lilla Lia.

Nu ligger hon på mage & leker för fullt, vägrar ligga på ryggen. sen blir det in till stan & möta kim. men nu ska jag försöka göra kaffe ( om jag orkar )






Ha en bra dag :) kram!

tomt

2008-12-14 12:52:56

He drowns in his dreams
An exquisite extreme, I know
He's as damned as he seems
And more heaven than a heart could hold
If I tried to save him
My whole world could cave in
It just ain't right, it just ain't right


Oh and I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

His magic and myth
As strong as what I believe
A tragedy with
More damage than a soul should see
And do I try to change him
So hard not to blame him
Hold on tight, hold on tight


Oh 'cause I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster


I'm longing for love and the logical
But he's only happy, hysterical
I'm waiting for some kind of a miracle
Waiting so long
So long

He's soft to the touch
But frayed at the end, he breaks
He's never enough
And still he's more than I can take


Oh 'cause I don't know
Don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster


He's beautiful
Such a beautiful disaster

Stan / Rulla runt

2008-12-12 18:24:53


 Idag har jag sprungit på stan, först mötte jag Sandra & Anni på stan och följde med till wåxnäs för att kolla Sandras nya lägenhet, super mysig  :)

Sen drog jag & Anni in till stan igen och kolla runt litte i affärer, sen kom även Kim en sväng :) trevligt!
Har fått en "försenad" födelsedags present av anni & sandra :D ( ett par döskalle örhängen, vantar med döskallar samt en skit snyg t-shirt från Gina, svart med rosor ) hur fina grejer som helst, tack =)

Men till saken, haha. Lia har rullat runt för fullt hela morgonen idag. kunde knappt gå i väg i 2 sekunder för när jag kom tillbaka låg hon på mage mitt på golvet och typ tjura :p är väll hårt att ligga så. sen blir hon nog paff själv att hon ens kan rulla runt, typ vad händer? haha.

& JAA! jag har längtat så att hon ska rulla runt och ha sig. var såå avis på Ronjas lilla Mindra som va så duktig. men nu vill jag att Lia ska bli nån månad mindre igen, haha. jag kan ju inte ens vända ryggen åt henne. hur ska det bli när hon börjar krypa då? HJÄLP!
hehe nej men det är såklart kul att hon växer & lär sig nya grejer. Men herregud va snabbt det går.

Om 13 dagar är min lilla tös redan 5 månader ♥

Snö ( oväder )

2008-12-11 15:00:58


 Snöar som bara den. Gick till Eva förut en sväng & hämta money :) satt och prata med henne ett bra tag i trapphuset.
Sen gick jag till Pekås, det var ingen hitt med barnvagnen, fyfan va drygt. sen handla jag för fullt & la allt under vagnen så det blev ännu svårare att köra, höll även på att halka flera gånger =O haha.
sen att vagnen knappt gick att dra för snön va så hög dom hade inte plogat där än, typiskt! så jag var helt slut när jag kom hem i både armar & ben.

Snart ska Lia ha mat sen ska jag börja på Taco soppan, whis me good luck!

Sen har jag redan hunnit med två tvättmaskiner & en diskmaskin, duktig jag är :) Rickard går det även bra för på jobbet, han skulle sluta tidigt idag = D

nej, nu ska jag inte sitta här & glo. Kram på er!

Dagens

2008-12-11 11:17:30


Humör:
 Bra, men litte små trött.
Gjort: Gett Lia frukost samt diskat & lagt i 1 tvätt.
Planer: Städa & dola hemma. leka med Lia samt försöka laga Taco soppa =/
Ser på: Crossroad
Lyssnar på: Tvn & Lia som gnyr :p
Läser: inget
Dricker: inget, har inge kaffe hemma än =(

Äter: Frukost snart

Bästa: att Lia är friskare såklart
Sämsta: velat haft mer sömn
Barn: små gnällig nu, trött tror ja :p
Väder: Kallt och det snöar för fullt

Torsdag

2008-12-11 10:45:50


 igår blev det som sagt sola & det får jag sona för nu :p mitt ansikte är helt rött ( hey, nya tomten ? ) hehe de bränner också.
men skönt var det i allafall.
Kim tog hand om Lia så länge, haha. shit tror aldrig min lilla tjej har skrattat så mycket förut : O ska lägga in video på det så fort jag fått den av Kim =)

Först i går blev det fika hos kim med Malin, Zandra, Kim & Carro. mys :) sen gjorde kim dumlekakor MUMMS =D

Idag blir det mest att vara hemma skulle jag tippa på. snöar ju som bara den ute samt att jag va ute med Lia hela dagen i går kallt & hon har ju fortfarande hostan kvar så litte lungt får jag ta det med henne :) måste ändå städa, tvätta osv. Ni skulle se vårat tvättberg, hur ens lyckas vi? haha.

Ska försöka mig på att göra Tacosoppa idag, lova Rickard det i går. fårse hur det blir! men det är ju såååå gott, hoppas jag lyckas bara ;)


 

Onsdag

2008-12-10 10:18:23



 Godmorgon 


Lia hostar för fullt, vaknade halv 4 i natt av att hon hosta riktigt mycket, usch när ens ska det gå över?


Idag blir det sola med kim, tror jag allafall :)
Skönt behöver verkligen litte färg på kroppen!

sen blir ja så less, vi har inge mjölk elr smörgåsar hemma, alltså inge frukost? så jag försökte mig på att göra hallonkräm & det smakar äckligt mycket socker så det sket sig. Inget kaffe finns här hemma heller!
Trött jag bliiiiiiirrr :p


Äsch så länge de finns mat till min lille dretonge så är det lungt :) & det finns det i massor, haha. Vi handla nog all barnmat som fanns i går på Willys ; )


Nu blir det några avsnitt av ( The hills ) sen ska jag ringa Kim. Kram!

Tisdag

2008-12-09 11:02:17


Just nu ligger Lia på golvet & slår med hälarna :p & jag sitter här och latar mig. ska snart mata henne sen göra grönsakssoppa som jag ska äta senare, för är nog inte hungrig än på några timmar!

Sen blir det in till stan måste fixa papper & såna tråksaker springa runt litte. & så ska vi handla hem massa mat till Lia.
efter det blir det att åka hem & mysa : )
kanske blir Väse en sväng också? måste hämta litte saker.

Men nu muppar sig min lilla tjej så får ta henne, hon är expert på att lägga ALLT över ansiktet skit läskigt får ju för mig att hon ska kvävas, uscha. så måste titta på henne typ hela tiden :p

Ha en bra dag :) KRAM!

Julbak

2008-12-09 09:20:59


 Ja, i går blev det som sagt massa julbak. Eftersom att vi inte kom i väg på Söndag & handla så fick vi även göra det i går & det var ju inge litte elr så :p ojoj.

Men de gick bra allafall :)

Sen var vi även på bvc med Lia och lillen hatar att vara där, helt sjukt! för varje gång vi går in där så börjar hon nö grina & är skit sur ( som hon nästan aldrig är annars ) & när vi går ut därifrån så blir hon tyst & lugn = / knepigt.

Hon vägde: 8.340
& var  69 cm lång.

Stora tjejen nu  ; ) sötnos!

Efter allt så åkte vi hem till Eva & drack glögg å bakade pepparkakor, ischoklad, snöbollar & jag byggde marsipan gubbar :p & så kom Rickards bror förbi en sväng.
Det var faktiskt jätte mysigt.
Sen blev Lia litte sömning, hihi ^^,


    

Det är jobbigt

2008-12-08 11:06:59


 Jo, det är jobbigt att vara sjuk. Då somnar man helst i mammas knä också = )


 ♥  



Idag vaknade vi klockan 9:oo skönt :) Rickard är i väg en snabbis & fixar bromsarna på biljäveln ;p Sen blir det Bvc med Lia & sen julbaka hela dagen, gott&mysigt.


Lia har ingen feber idag, tack!! Fast där i mot har hon en jävla hosta som låter förskräcklig, uscha = / Hon sover en sväng till nu men vaknar till emellanåt av att hon hostar för fullt.







Haha vadå glada? =D

Dagens

2008-12-07 13:53:42


Humör:
 Surmus, lätt irriterad glad imellanåt!
Gjort: städat undan litte, tagit hand om min sjukling samt haft besök av Rickards mamma & bror.
Planer: I väg och handla för julbaket i morgon
Ser på: Tv:n simpsons
Lyssnar på: Lia som hostar = /
Läser: inget
Dricker: Kaffe
Äter: Litte mannagrynsgröt
Bästa: inget just nu :p
Sämsta: Att Rickard måste laga sin jävla bil hela tiden som går sönder totalt snart, KÖP NY!
Barn: Sjuka tjejen, sover just nu!
Väder: Grått & blaskigt.





Söta små bodys

2008-12-07 13:44:19



Dom här söta måste jag ju bara införskaffa : ) söta & tuffa.
 

Body - If you think I am a mess - you should see my dadBody - rosa med döskallar

http://www.humbucker.e-butik.se/ finns fler fräna bodys på den sidan!! Kolla in vet ja.

38.7

2008-12-07 10:05:52

 Så mycket hade Lia i feber i går kväll = / ringde in sjukupplysningen i g e n. dom sa att vi skulle ringa tillbaka om det gick upp till 39 men så mycket blev det aldrig, som tur är!
Men hon fick ju alvedon innan läggdags, sen har jag ställt klockan i natt så jag har sprungit upp flera gånger för att känna på henne.

Idag har hon 38.2 nu på morgonen, hoppas hoppas hoppas det inte höjs under dagen. snorig & sånt som hon var mega mycket märks inte av alls på dagen.

Idag ska vi allafall i väg en sväng & handla massa grejer tills i morgon då vi ska baka hos Eva =D Lussebullar, pepparkakor, knäck osv : ) gott! jag måste få nått med marsipan i, jag är helt gaaaaalen i marsipan!




Lugnaste helgen ever, men det är sånt man får ta när man har barn såklart, jag tycker så synd om henne mitt lilla hjärta♥


OH nej kaffet är slut också och eva kommer inte förns om en timma med det, hjälp? :p


Carpe Diem

2008-12-06 15:46:55

 Himla fint / sött armband. måste jag beställa när jag får in pengar igen : )

Tråkigaste dagen ever

2008-12-06 15:40:45


 Jaa, jag har inte varit utanför dörren än, hur tråkigt som helst!
Lia snorar för fullt  & jag ligger å tycker synd om henne, lilla tjejen ♥

Laddat ner massa filmer som vi kanske ska se snart : ) blir film-maraton idag, haha!
I kväll är det nått program om Britney Spears & hennes liv samt varför hon blev som hon blev på slutet, vore intressant att ligga & glo på :p








Vad gör ni andra nu när det är lördag & allt?
Själv skulle man gått ut & dricka litte, köpte ju system i går. men måste ju ta hand om min lilla sjukling såklart :) & det finns ju faktiskt fler helger.




Jobbig natt

2008-12-06 13:04:17


 Jo det har varit en väldigt jobbig natt. Lia har varit sååå himla tät i näsan att hon knappt kunnat sova, bara skrikit & spytt. vi ringde till och med sjukupplysningen men dom sa att de inte va nån fara så länge hon inte behöver kämpa för fullt med att andas.
Hostat har hon gjort så hon är helt hes, uscha. jobbigt!

Fårse om det blir nån utgång alls i kväll, vill ju inte lämna Lia själv med Rickard om det var som i går, för det var knappt att båda 2 orkade med det, så hur skulle det då bli om man är ensam om de?  går ju inte.

Tråkigt & jobbigt allafall. har vaknat till och från hela natten för att höra att hon verkligen andas!

jag har för övrigt förstört min plattång = ( jävlar mig & mitt humör. fuck it!



Nej nu ska jag fortsätta ladda ner filmer, sen äta hemma gjord potatismos snäll Rickard är =D hihi.

Jul längtan

2008-12-05 11:48:40


 Har aldrig haft en direkt längtan till julafton, men nu är det annorlunda tycker det är jätte mysigt : ) beror nog på att jag har min egna lilla familj nu. det är ju så mysigt!

& dagen efter jul kommer Emelie hem ( syster ) och de va länge sen jag träffa henne, så jag längtar :D & lilla Tindra!

Oooh, kan inte tiden gå snabbare ?



Fredag/ sjukling

2008-12-05 11:45:11



 Idag är det Fredag, fy va skönt! & Lia har tyvärr feber och är jätte snorig i natt hörde jag att hon vaknade till litte då & då av att hon hosta = / Sov till 10:00 gjorde hon i morse också, har aldrig hänt förut. där fick jag mig den sovmorgonen jag tjatat om så länge.

Vet inte hur jag ska göra idag. jag behöver städa, diska & tvätta. sen måste jag även ut & har ni sett hur de sur ut ute just nu? snö, snö & ännu mer snö. Och vi har fortfarande inge regnskydd till vagnen blir väll hur blött som helst ?
Måste in till stan & köpa system tills i morgon, sen måste lillen ha tvättlappar osv. Men kul att flänga runt ute på stan när hon har feber! det går ju inte, stackars liten.

ah, vet med andra ord inte vad det blir idag. ute eller inne ? fårse helt enkelt. uscha nu nyser hon för fullt också.


Se hela bilden.



just nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe & läsa bloggar sen goowsa med Lia. Jag längtar så tills hon blir äldre, tex när hon är sjuk då kan hon ju ligga i soffan & kolla film sen kan man göra i ordning varm chocklad & bara mysa ner henne tills hon är frisk. nu är det så svårt när hon är sjuk, kan ju inte ge henne alvedon hur som helst och sådant. sen kan jag inte ge henne litte varmt att dricka osv. jobbigt ju :( vill kunna göra mer för henne när hon är sjuk. inte lätt detta :p



 

Stan med Kim

2008-12-04 13:59:14



 Jaa, nu är jag faktiskt piggare : ) goood!

syrran har precis kikat förbi & hjälpt mig sätta i sitt delen i vagnen så Lia får sitta upp litte mer & se mer. Hon vill ju göra det mer & mer nu.

Nu ska jag snart väcka älsklingen och dra ner till stan & möta upp Kimpuss å köpa 2 tröjjor jag ville ha i går. va tvungen och kolla först om ekonomin räckte till. :p

Hahaha Alexandra satt på Beethoven nyss på youtube ( tydligen tycker många barn om de ) & Lia blev skit lugn av att lyssna på det, sjukt = / haha men nu vet jag det.

& ni vet vad som kommer spelas hemma hos oss nu ett tag fram över :p shiiiiit.







Nej tissenödig!

Torsdag

2008-12-04 10:20:24


 Snälla gode gud, låt mig få sova hela dagen? Snääääälla, ah men skit it då!!!!!




Ouff, jag är trött med andra ord.




When i grow up.

2008-12-03 19:38:42




When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene


Stan

2008-12-03 16:02:18


 De blev några vändor på stan med Nettan, Carro & Kim . fikade & så. mysigt : ) samt att Lia har fått en ny leksak, gör bra som en bjällra fast den är mjuk så hon inte slår sig, sen är det en stor spegel bak :D som hon gillar så mkt. 70 :- för en sån liten sak så jag hoppas hon tycker om den ; )

Sen köpte jag även napphållare som jag letat efter sååååååå länge & den är rosa ; ) wiho.



Nu blir det att äta feta ost & gurka, me like. & snart kommer min andra älskling hem då blir det mat :D

Va bliiiire

2008-12-03 10:35:15


 JA! va ens? Lia brukar alltid & då menar jag alltid somna om vid en halv 10 - halv 11 .. å sova en timme till. Så hon ligger sig & kliar i ögonen för fullt nu, men vägrar sova. Hon tittar på mig & garvar? sen ligger hon och pruttar för fullt med munnen. Ut med tungan och ( prrrrr ) haha ^^,


Lilla älskling

Skillnaden på att flyga & falla

2008-12-03 10:32:28


Nån som skrev en anonym kommentar, men den va så bra så måste lägga in den!







Skillnaden på att flyga och falla är hållet man gör det åt

Ny design

2008-12-03 09:26:57



 Nu har jag en ny design vad tycks? jag älskarn : ) Ronja är ju så himla duktig.

Va föressten i Väse i går en sväng, för Rickard skulle fixa rutan på bilen.
När jag kom in i Thomas rum så sitter Mindra där, alltså SITTER :O haha fyfan va duktig hon är. sitter jätte bra inge vingligt eller något. tyckte de va skit fränt : )
sen buuusa Mindra&Lia hehe söta dom är, så mysigt att det bara skiljer 1 månad på dom. kul att Lia har nån att leka med i samma ålder ; ) hihi.

Nej nu ska jag läsa bloggar sen göra mig i ordning, kram!

Tidig morgon!

2008-12-03 09:22:40



Joo, Lia skulle ju vart i väg till läkaren kl 8:30 & de hade jag sjäääälvklart glömt bort. så Eva ringde som en tok här på morgonen tills jag vaknade. kl va då halv 8 så de va bara att gå upp väcka Lia mata henne ( kommer inte hinna ) va de ända jag tänkte. Precis när Lia hade äte klart så kommer Eva & säger att hennes vindrutstorkare inte funkar & det går ju inte köra utan dom pga all snö :p så vi fick sätta oss i telefon kö & avboka. sen blev det kaffe osv & så kom Rickard och fixade torkarna, fast försent då :p

Uj snacka om att vakna fiiiiint ; )



Hahaa måste berätta, tog mig nyss frukost, 2 knäcke mackor .. när jag sätter mig & ska äta dom så glor Lia på mig som bara den & på mina mackor sen börjar hon nö grina, uff jävla matvrak! hon ska ju också ha tycker hon. Så ja får börja gömma mig när jag ska äta nått, haha.





Idag blir det sola om det finns tid & gå på stan med Kim, Carro & Nettan, mys : ) dom tar även Lia en sväng när jag ska sola, snällt :)

If it makes you happy. . .

2008-12-01 20:23:53



I've been long, a long way from here
Put on a poncho, played for mosquitos,
And drank til I was thirsty again
We went searching through thrift store jungles
Found Geronimo's rifle, Marilyn's shampoo
And Benny Goodman's corset and fan

Well, o.k. I made this up
I promised you I'd never give up

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

You get down, real low down
You listen to Coltrane, derail your own train
Well who hasn't been there before?
I come round, around the hard way
Bring you comics in bed, scrape the mold off the bread
And serve you french toast again

Well, o.k. I still get stoned
I'm not the kind of girl you'd take home


We've been far, far away from here
Put on a poncho, played for mosquitos
And everywhere in between
Well, o.k. we get along
So what if right now everything's wrong?

Mysigt

2008-12-01 20:20:35


Tårta från mormor & Morfar = D den va lika god som den ser ut att vara.



Driscoll & carro var här å lagade mat till mig & Rickard och fick presenter. mysigt!!



Fluff ville också ha tårta :O haha.



& Liseberg :)

Helgen : )

2008-12-01 20:17:22

  








Så de va litte bilder från helgen, dog nästan inga :( tyvärr. men några fick jag. Ser ni hur mysigt de ser ut :D hihi.

Glögg ^^ ,

2008-12-01 19:48:48

 
Nu är Rickard på väg hem, men först ska han in & handla glögg & Mandlar ... mumms ^^ , gott!





mitt humör är fortfarande upp & ner, va ens händer? ja blir arg såå ja skakar av minsta lilla & då menar jag verkligen minsta lilla, helt sjukt. va ungefär 3 år sen ja kände så här sist när jag bodde på mölnbacka för då kunde jag sitta inne i mitt rum & bara bli skit arg över ingenting & typ slå sönder hela rummet och alla saker sen efter nån minut va jag svin glad igen? :S
elr som när jag va arg & Marie-louise "gick" in i mig men inte med flit så butta jag in henne i väggen och höll tag i henne för jag va sååååååå arg?!




Aija får hoppas de inte blir så illa igen, hehe. men det tror jag verkligen inte!!  : )
uscha, hur man har varit!




Nu ska Lia sova för natten, sen ska jag mysa ner mig med älskling & dricka glögg = D Kram!




Lia nyfödd & trötter : ' )

Tierd

2008-12-01 18:16:29



 Trött nått så fruktansvärt trött, lat & röksugen.
Sur också får jag ju inte glömma, typiskt mig. haha!


Skulle allafall vart till apoteket men inte ens de, skulle vart till stan & fikat med kim & nettan. men ja somnade samtidigt som Lia gjorde de, det va skönt. men ja va dubbelt så trött när jag vaknade.

Sen blev ja sur på Rickard & vägra svara när han ringde, haha fyfan jag är allt knepig i bland. fast nu är ja inte arg på han längre ; ) hihi stackars.


Sen har ja missat julkalendern också, fy mig. måste ju se vad det är för dret detta året! :D



Men nu skiter jag i allt de där, måste röka innan mitt humör går åt pip svängen igen.

Tissenödig

2008-12-01 13:54:47








Hahahahahaha ^^, söööööööt. ( tissenödig )

Från mage till rygg

2008-12-01 13:44:02


 Jaa, hela morgonen nu har Lia rullat runt från mage till rygg. så fort jag lägger henne på magen så rullar hon runt. Det går snabbt nu. trodde aldrig hon skulle rulla runt ett tag där, haha.
så nu ska jag bara fixa så hon klarar av från rygg till mage det är pågod väg hon ligger och balanserar på sidan hela tiden men det räcker inte riktigt till :p men det kommer nog om nån dag!

Jag blev så glad förut när hon rulla runt ringde Rickard direkt, stackarn är i Örebro & jobbar nu. han ville också se, såklaart :)) fårse om han hinner hem innan hon ska sova idag. vore mys ♥
annars gör det inget, för han är ju ledig i morgon ;)

Blir förmodligen fika med Kim snart, om inte annat så måste ja till apoteket, så jag kan reda ut saker & ting med min kropp :p haha.
sen ska jag bara mysa med min lilla bebis idag.. hon va ju borta från i lördas morse till i går kväll. så jag han allt sakna min lilla plutt.


Nej nu ska ja glo runt litte :) Kram.

Humörsvängningar

2008-12-01 10:18:35


 Haha, jaaaa! jag vet inte riktigt vad de har blivit med mig. taggar till för minsta lilla. & de blir bara värre speciellt på morgonen SHIT våga ens säga god morgon till mig :p

Sen har ja haft väääldans magsmärtor nån vecka nu & de går baniimej inte över, samtidigt som magsmärtorna kommer så svullnar magen upp så ser ut som en ballong = / ovanligt att det alltid är nått fel med mig. haha!
medans ja ändå håller på så är mina tuttar ömma som tusan :p

& nu gnäller Lia så jag får lägga mig ner på hennes nivå & goowsa ♥
vet inte vad som blir idag riktigt, de märks. inget planerat i allafall förutom att ja måste ta mig till apoteket.

Föressten hade ja sån jävla sjuk dröm i natt? vaknade av att ja hade världens ångest. uscha.




Kram ♦

RSS 2.0