Jobba

2009-04-30 06:27:14



 Snart ska jag i väg & jobba, höll på att försova mig men Rickard väckte mig och sa hejdå när han skulle gå, vilken tur :)
Ska alldeles strax väcka Lia sen dra i väg till Eva sen kommer Therese & hämtar mig..

Ikväll blir det nog att vara i Väse ska kolla majbrasa, synd att inte Ronja & Thomas ville med men jag & Rickard hittar allt på något blir att dricka litte sen åka hans cab & kanske grilla fårse vilka vi blir får väll plocka med oss några från samhället haha =D

Nej om jag kanske skulle skynda på mig litte!


Kaffedagen?

2009-04-29 10:43:36



 Vad ens är kaffe dagen, som tydligen är i morgon?


Före & Efter

2009-04-29 10:39:54



 hahaa ja nu jävlar ska ni få se före & efter bilderna på mitt hår


Före
Jag fick gå runt med mössa på stan när jag skulle till frissan haha.





Efter
Fortfarande gula toner i håret men jävligt mycket bättre blev det haha :) skönt det allafall.

Fryser

2009-04-29 07:39:37


 usch va kallt det är, fryser som fan, men kanske beror på att jag är extremt trött! Försöker söva Lia igen nu en stund, värkar gå bra allafall.

Idag blir det att fika med Kim i solen, om det nu kommer ngn sol men det tror jag :D

Blond

2009-04-28 19:32:00


 Jaaa, äntligen kanske man ska säga... Nu är jag normalt blond igen haha, fick gå till frissan & fråga om råd, sen fick jag köpa en hårfärg av dom i stället 140 spänn rena rånet ;P haha nej men det funka ju bra så, nöjd är jag! luggen börjar bli litte för lång dock, ser ingen (tittut)

Kim va snäll & tog Lia med sig till gruvlyckan efter att jag hade jobbat, så jag kunde åka till Carro & färga håret :) snällt! sen har jag, Kim, Carro, Nettan, Mona, Nino & Lia suttit ute på gruvlyckan och myst i solen =)

I morgon ska jag mysa i solen med Kim & fika mm!

Väntar på att Rickard ska komma hem från jobbet nu så jag får mysa med han ♥


Kaos + kyckling

2009-04-28 06:23:13


 Jaa helgen har varit helt kaos, i fredas grilla vi hemma hos Rickards bror, göött =) sedan på kvällen blev allt helt fel! Så Carro, Malin & Kim kom och hämta upp mig ( ni är bäst ) det sluta med att jag sov hos Kim i allafall...

På lördagen drog jag själv till mormor & morfar med Lia där var även syrran med famlij :) Vi gik till djurmässan, hur löjligt som helst där jag hade förvänta mig värsta mycket djur, men det var bara litte hundar & hästar kändes det som.. Nej det går jag inte på nästa år!
Efter det åkte jag & Lia till i2-marten köpte en tröja till Rickard, ett par solglasögon till mig, samt armband :)
På kvällen bröt jag i hop så Carro kom hit, tack gumman! hon vänta även till Rickard kom hem och så satt vi tre och prata massvis, så när hon hade gått så kändes allt grymt bra ♥

På söndagen var vi upp till Torsby med Rickards bror, han skulle hämta två motorer & vi vart med som sällskap, trevligt med en liten tripp :)

I går ringde dom från jobbet & väckte mig, så det blev att jobba, sen direkt i väg till stan & möta upp Nettan, Kim & Malin :) vi gick runt en sväng osv sen åkte jag hem & då kom Rickard å hämta mig så drog jag & köpte hårfärg, tänkte att jag ville ha super blont i gen istället blev jag helt krit vit & kyckling i hövve :( & jag måste gå till jobbet idag med det, HAHA!!!!!! hemskt.

Köpte en färg till i går innan jag & Rickard drog på bio.. Vi såg på ( 17 again ) skit bra film :D Tack Carro för att du var barnvakt.





Nej nu måste jag göra i ordning Lia sen dra till Eva : )

Sleten

2009-04-24 20:13:24



Jag är riktigt sleten efter denna dag, fast jag inte gjort mycket alls. va på Bergvik med Eva sen vidare till Rickards bror, där vi grilla med mera :) gött! flinta stek med potatissallad, inge fel det inte ;)

Blev inge i2 utan det får bli i morgon =)

Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på film eller något liknande, hehe.

Fredag :D

2009-04-24 10:33:55


 Vem älskar inte fredagar lixom? :D

Idag ska jag Rickard, Lia & Carro till i2-marten, kul :) fårse om man hittar något fint, det gör man ju nästan alltid på marknader ^^,

Idag fick jag sovmorgon, tror ni det var skönt? oh yes, var en evighet sen sist. jag brukar ju alltid gå upp vid en 6 tiden och mata Lia osv. Men idag fick jag sova till nio :D när jag kom upp var inte ens Rickard & Lia kvar hemma, nej för dom hade gått ut och gått runt hela Rud sen enda till Skåre :O what the hell! haha. Så nu har jag druckit kaffe & tagit morgon ciggen, samt städat & gjort mig själv i ordning i lugn och ro, hääärligt.

I går mötte jag upp Carro på torget sen kom Zandra så drog vi till mariebergsskogen & kolla på djuren elr ja Lia & Zandra kolla på djuren, haha. Lia peka hela tiden och sa ( dääär ) mysigt. Sen fick lillen gunga & sen fika vi även där. Efter det tog vi bussen hem till Zandra, åh jag fick se hennes lägenhet SUPER mysig verkligen, aviiis ;)
Sen drog jag & Lia hem vid halv 6 tiden och då väntade Rickard med pizza, mumms. sen blev det 2 filmer & godnatt haha :D




Fårse vad som händer i kväll också, vi har inga planer än så länge, så det märks helt enkelt :D Men ha en bra dag!

God morgon

2009-04-22 07:57:13


God morgon alla läsare :)

Idag är Rickard hemma från jobbet, han kom nämligen hem i går efter jobbet & frös som jag vet inte vad och hade ont i hela kroppen osv, då har han gått & fått influensa, stackarn =( Men nu mår han litte bättre än i går, tur det! Inte ofta han är hemma från jobbe, det händer typ, aldrig. Så bara det tyder på att han inte mår bra alls.



Lia har litte feber, men inte alls mycket så fårse om det blir högre eller om det försvinner nu när hon sover en sväng till. Vi ska ju till Kim idag & sedan till gruvlyckan men det går ju absolut inte om febern blir högre, hoppas det inte är så. Fint väder ute idag också, skönt. Jag vill verkligen ut :p

Ibland

2009-04-21 16:43:19



 Ibland är det faktiskt jobbigt att skriva här, men ändå gör jag det? kanske för att jag fått mer läsare, jag vet inte faktiskt.

Jaja nog om det. Idag drog jag & Ronja med ungarna till öppnaförskolan vi fick göra hand & fot avttryck av småttingarna som vi ska få i gips sen, gulligt :) Efter så åkte vi in till stan & strosa runt i någon timma träffade även Kim, Malin, Carro & Zandra en sväng & Kim snodde Lia en litten stund (lektanten) hihi. Nu är jag hemma & vet ni? =D Lia tog nyss tag i vardagsrumsbordet och ställde sig upp alldeles själv för första gången, någon minut efter så ställde hon sig upp med hjälp av soffan, stora tjejen ♥
Hoppa på telefonen & ringde Rickard, haha. han blev lika glad han.. Nu får vi akta oss för nu lär hon ju dra sig uppåt med hjälp av allting hon ser ;)



I morgon ska jag till Kim vid en 11 tiden någon gång, sedan ska vi vidare upp till gruvlyckan till Nettan ( hoppas det blir fint väder )


Nej nu ska jag glo runt litte, hej hej =D

Måndagskväll

2009-04-20 20:32:44



 Känns som att det är sönda kväll, men icke! tråkigt för i morgon börjar Rickard jobba igen, ska bli skönt om ca en månad för han är pappaledig från juni-december, sjukt skönt :) Nu sover lilla älsklings Lia & Rickard har åkt i väg till min syster för att lämna en dvd.

Jag & Aleck hämtade nämligen ut en dvd förut (som har gått från band till dvd) från när vi var små, hur mysigt som helst att titta på. Alexandra står och posar hela tiden ;) jag ser mest mullig & gullig ut och Emelie går & suger på fingrarna stup i kvarten, haha. samtidigt som det typ hackar för videon var ju nästan helt trasig!

I morgon blir det öppnaförskolan med Ronja, det ska bli mysigt att gå dit igen, sen är det bara att hoppas på fint väder i morgon igen :) För övrigt idag så har vi gjort massa, haha. Först i morse åkte vi och handlade massa mat på Maxi sedan vidare hem sen till Sjukhuset, hämtade en person & körde hem honom, sedan vidare  till stan, möta Anni & sen hämta dvd. hem igen göra mat & passa 4 ungar, ( jepp ni läste rätt ) FYRA ungar, haha det var kaos hemma allafall sedan vidare med allihopa till Skoghall Eva skulle kolla på en bil som hon ska köpa i morgon :) sen hem igen bränna skiva, söva Lia & jaa här sitter jag ;)

Nej nu ska jag kolla om det inte finns något att se på tv:n sen ska vi mysa ner oss i sängen ^^,


Färga håret

2009-04-20 07:41:10






Åååh, jag vill färga håret IGEN! vill bli superblond, trivs bäst i det ju. Fan va jag krånglar med min hårfärg, haha. Typiskt mig!

God morgon

2009-04-20 07:39:37




Trött jag är då, som vanligt alltså :)  Idag ska vi i väg & handla, yeees. Äntligen mat säger jag bara, är jätte hungrig. Rickard går & filmar Lia nu som leker med en traktor, gulligt :)
Fårse vad som händer mer idag, ska till sjukhuset en sväng också & hälsa på!

Vad gör ni andra idag?

Nu ropar sängen

2009-04-19 20:59:57

Kvällen

2009-04-19 19:27:35


 Jupp, Rickard sitter och försöker söva Lia nu, hon är litte svår för hon vaknar & hostar hela tiden :( på gripen sa dom inte mkt hostmedicin fick hon inte heller i stället fick vi gå och köpa honung som dom tyckte vi skulle testa, fårse om det hjälper något men det tvivlar jag på! Fick också reda på att dom räknar med att en bebis får minst 1 infektion i månaden så då är det inte konstigt alls att hon har varit så förkyld mycket tydligen, det bli värre när hon börjar dagis sa doktorn bara. MJO vilken tröst ;)

Nej nu ska jag vända på köttbullarna, bra kvällsmat! man tager vad man haver & jag är hungrig!

Tomat med salt

2009-04-19 15:26:37



Nej nu ska jag äta tomat med salt ;) ( Fråga inte ens ) namm namm.

Har ni något konstigt som ni äter? haha.

Hahaha =D

2009-04-19 15:22:20





Läser ni min blogg

2009-04-19 15:19:04

 
Läser ni min blogg dagligen så varför inte gå in på www.bloglovin.com & prenumera på min blogg? :)

Funderingar

2009-04-19 14:54:29




Jaaa, jag skulle visst läsa på teorin & det har jag faktiskt gjort men har tagit en till paus, haha. Sitter & funderar på massa saker som rör sig i huvudet & det vill inte säga litte de!

Hm , saknar mamma!


Fan va stark jag är igentligen, när jag tänker igenom allt jag har gått igenom mellan åren, damn konstigt att jag inte blivit tokig även fast jag vart mellan gränsen att bli det. Jag måste ha världens starkaste men även svagaste psyke! mer motgångar tål jag inte, det vet jag. Då ger nog både huvud & kropp upp! Kämpar fortfarande med min panikångest, men jag går åt rätt håll, skönt :) sen är det sommar snart känns gött man blir så glad av det =)

& jag har världens finaste unge, jag lovar att om jag inte hade fått henne hade jag nog inte klarat allting, jag hade nog fortfarande stått & trampat på samma ställe nere i skiten & bland olika behandlinghem, tror nog varenda jävel jag känner trodde att det inte fanns något hopp för mig så som jag var! men shit vad fel ni hadde :)


I´m so good, haha =D

Kaffekärring?

2009-04-19 13:48:13


 Jag har gått & bleve en riktig kaffe kärring, haha. fan är inte det litte tufft då :p Nyss varit i väg till Eva ( tog en pause från teorin ) & drack kaffe samt åt massa bullar, nyttigast ever ;)




Nu är jag i allafall hemma igen & ska fortsätta läsa, sen vid 5 ska jag, Eva & Lia i väg till gripen, igen. Tycker vi är stammisar där nu för tiden, stackars Lia som aldrig får bli helt frisk, denna gången ska vi i väg & få hostmedicin och kolla över hennes hosta. Stackars liten ♥

sådär

2009-04-19 09:30:01



Nu har Eva precis varit här & hämtat Lia, så jag ska väll sätta mig alldeles strax med teorin :) sen ska jag försöka dammsuga litte också, fan får ju dammsuga flera gånger i veckan nu när Lia har börjat krypa för hon äter ju upp allt hon hittar äckligt om det ligger grus på golvet.



Rickard är i väg idag & ska städa ur en lägenhet så han ser man inte förns senare mot eftermiddagen, fårse hur länge jag klarar av att vara ensam då ;) jag är verkligen inte världens duktigaste när det kommer till den biten, haha.


Nej musik & plugga blir! hejhej.

Söndag

2009-04-19 07:07:38


 Ska skriva ett längre inlägg sen, har inte tid just nu. är trött som vanligt, haha! idag ska jag träna på teorin Eva ska vara barnvakt åt Lia, snällt. usch vad hungrig ja är, har absolut ingenting hemma nu, pengar rullar ju in i morgon =(

Exakt vad är giftemål =D

2009-04-18 08:51:16


"Giftermål är när man får behålla sin tjej och inte behöver lämna tillbaka henne till hennes föräldrar."
Eric, 6 år


"Det är när någon har gått ut ett tag och pojken friar till flickan. Han säger: 'Jag tar dig för att behålla dig i hela mitt liv, eller i alla fall tills vi fått barn och skiljer oss, men du måste göra en speciell sak för mig.' Sedan säger hon 'ja', men undrar vad den där speciella saken är, och om det är något oanständigt. Hon är väldigt nyfiken."
Anita, 9 år







Haha, det gäller ju att man har humor också =D

Trött

2009-04-18 08:45:42



 Jag är trött, som vanligt! somnade senare än vanligt i går eftersom att Rickard inte kom hem förns på natten, stackarn. Lia har precis somnat om allafall, hon va också trött inte så konstigt när hon kände för att vakna kvart i 6 =(

har fått några nya läsare igen, kul :) Hej på er! haha.



Så trött som han på bilden är jag nog inte, haha.



 

Svennebanan

2009-04-18 08:35:43


 Nya sommarplågan? ;) kanske.







Lördag

2009-04-18 07:53:54



 Skönt med helg, eller vad säger ni ;)? Idag ska vi till mariebergskogen en stund så Lia får leka av sig, gunga osv =) Sen funderar vi på att hälsa på Thomas, Ronja & Mindra om dom har tid/lust, hehe. Sedan ska vi förbi sjukhuset en sväng också..

Det är min dag, vad gör ni andra idag då?

Sååå himla skönt med sol =D man blir så glad, haha.

Kvälls inlägg

2009-04-17 19:39:39


 Har så tråkigt då är det lika bra att skriva här, Rickard är på sjukhuset nu och sitter å väntar, saknar han. Han va hemma en sväng nyss men va tuvngen att åka tillbaka, hoppas inte det tar allt för lång tid bara.

Nu vaknade Lia till en sväng också, stackarn har världens hosta.

Föressten så ringde min mamma för någon dag sen, tror ni jag vart glad? hehe jaaa fick till å med en tår i ögat, lilla tuffa jag lixom, haha =)

Finns absolut ingenting att se på, på tvn någon som vet nån bra film?

Godis-nam nam

2009-04-17 18:50:09


 Är sååååå sugen på godis & det gör det ju inte enklare att va utan när jag vet att vi har en hel hylla full med massa godis, jag måste börja bli nyttigare, hemskt haha. kanske kan smaka lite, bara lite? säg att det är okej då ;) haha.

Lotta på bråkmakargatan

2009-04-17 10:27:07



Haha hur gammal är jag ens? har suttit och kollat på Lotta haha :D älskade henne när jag var liten kanske därför det är litte kul att kolla på det nu, känna sig liten igen :p




Nu vakna lill tösen dax för gröt ^^, Sedan ringa och väcka kim, sömntutan själv!

Cocoo

2009-04-17 07:41:38


Dom där armbandet SKA jag ha, hur snyggt är det inte :) Nej nu ska jag ta & klicka hem det (även om jag inte fick beställa något denna månaden) ooh, kan inte hålla mig!










Fredag =)

2009-04-17 07:06:56


 God morgon

Fredag idag, va skönt ;) fast det kommer inte kännas som det förns Rickard är hemma från jobbet, haha. Fårse vad det blir idag. Stan med Kim tror jag =)

Lia springer runt i sin gåstol och trycker av tvn för mig, snällt ;p hehe sötnos! litte små gnällig är hon, så får nog söva henne en stund snart.

Vad gör ni andra idag?

Unga mödrar

2009-04-16 18:46:19




 NEEEEEEEEEEEJ! varför va det inte unga mödrar idag? va det sista avsnittet i går? usch nu är jag lessen.

God kväll

2009-04-16 18:28:32



 Eller tråkig kväll? :p jepp så kan man se på de. Ligger & glor på tv ska väll sätta på en film snart.
Idag har ja som sagt varit på öppnaförskolan med Ronja, det var mysigt & trevligt. Vi ska dit igen nästa vecka, ungarna hade jätte kul också!

Sen gick jag & Ronja hem till mig och då kom först Rickard ( blev helt paff ) hehe ♥ Sen kom Aleeck, sen kom Kim & Linda så det var fullt hus här hemma vi lagade mat osv.

Nu sitter vi här jag & Rickard å bara latar oss Lia har precis somnat så det är tyst också, tråkigt med andra ord.

Vad gör ni i kväll?




Jobbet

2009-04-16 07:42:11


 Dom ringde nyss från jobbet  fråga om jag kunde komma in & jobba, ja självklart sa jag så jag ringde Eva flera, flera, flera gånger men tror ni hon svarar? neej :P sömntuta.
RIngde kim också men hon kan man ju drömma om att få i liv innan klockan ens är 11, suuuurt.

Så jag fick ringa tillbaka & säga att jag inte kunde idag :( såg bara pengarna försvinna, haha. inte lätt jämt vet ni!
Så nu blir det som planerat att åka te öppnaförskolan & sånt.


Nu ska jag äta fruskot ^^,

Väntar

2009-04-16 06:43:46



 Sitter här och väntar på att Lia ska vakna, har hört henne några gånger men sen blir det tyst igen , så jag tror att hon somnar om hela tiden, lilla älskling ♥

Oj, nu hosta hon till.






Torsdag

2009-04-16 06:41:15



 Åh, de är redan torsdag idag :D i morgon börjar helgen efter Rickard har slutat jobbet, haha.
Idag ska jag te öppnaförskolan med Ronja & Mindra, första gången får se om det är något att ha, då går vi nog dit mer gånger skulle jag tro =)
Efter det så kommer Kim hit, ska tvinga henne att laga mat till mig =D haha.

Skönt med sol ute, eller vad säger ni?
 







Bounty

2009-04-15 15:49:25







Rickard kom hem i går med en hel kartong fulla med Bounty´s & jag som försösöker gå ner i vikt ='( haha svin goda är dom ju!
Nu har jag jobbat klart & gjort klart alla ärenden för idag, väntar bara på att Rickard ska komma hem nu & Lia sover så gött så :) lilla älsklingen. Fårse om vi går ut & gungar med lillen sen.


Jobb-time

2009-04-15 06:36:53


 Ja nu är det ätnligen dax för att jobba, jaaaa jag skrev  äntligen saknar att jobba efter att ha varit borta i 2 veckor i Säffle, jag mår inte bra om jag inte får tjäna pengar ;) haha.
Efter jobbet som jag slutar redan klockan 11 så ska jag på samtal med min psykolog sen vidare på stan med Eva & Lia :) ska försöka lämna in ett videoband som jag vill ha till dvd-skiva, videobandet är från när jag & mina syskon var små, det bara måste gå att få det till dvd det är ju litte trassligt & så, hoppas!


Nej nu ska jag klä på Lia, Ha en bra dag =D

Trötter

2009-04-14 14:33:50


 Känner mig som trötter i dom sju små dvärgarna, haha! jag behöver min nattsömn annars har jag världens problem med att hålla mig vaken sitter och gäspar som fan nu & det "kryper" i benen på mig som det alltid gör när jag är trött, skit knasigt & irriterande det där.
Lia sover nu, skönt för hon va att gnällig där ett tag :( Skulle ju te bergvik idag också men det fick jag strunta i kan ju inte flänga ute med Lia när hon har feber, så jag får varsegod att stanna hemma.

Nej nu kryper det alldeles för mycket i benen ska springa å hämta kaffe nu, Gör ni idag då?





Äckligt trött vare, jag bjuder på den ;) haha.

Det gick åt piiiip svängen

2009-04-14 13:21:11


 Jepp nyss vart i Säffle nu & det gick inte alls bra, kugga på både uppkörning & teorin. Blev för stressad och kände för stor press att klara det, usch hemskt. Fall till å me någon tår efter uppkörningen, blev så besviken :(

Aja inte mycket att göra åt, får vänta tills nästa tid jag får här snart :) & då jävlar ska jag klarat! hoppas det inte blir tredje gången gillt bara, haha. Nej men  man får ju inte ge upp då går det ju aldrig!


 

Uppkörning

2009-04-14 06:40:56


 Tror ni jag är nervös? jämt litte va ;) klockan halv 9 så har jag teoriprovet & klockan 10 kör jag upp, hoppas hoppas hoppas jag fixar det. Rickard har precis gått te jobbet Lia sitter här på golvet & leker, stackarn fick 39.1 i feber i natt, bara sådär =/ kanske beror på tänderna?! hon var i allafall kokhet vi fick flytta in spjälsängen in till oss för hon vägrade sova också. Så jag är något trött, perfekt :p

Snart kommer Eva och hämtar upp oss så bär det av te Säffle ^^,
Senare idag blir det nog Bergvik med Kim =)


Men nu ska jag glo runt litte på bilddagboken innan jag ska gå ut, ha en bra dag!


 . . . ?

God kväll :)

2009-04-13 20:44:20



 Det har faktiskt varit en relativ bra kväll allafall jämfört med min morgon, fy! orka ens? skit samma drog till Kim i morse och sen åkte hon & jag te Rud å hämta Lia sen vidare till stan & wåxnäs, käkade på dompan med malin också :)
Lia och kim gungade för fullt, haha. Det tyckte Lia va kul <3
Efter det blev det vidare hem till mig och natta Lia sen drog kim & malin å Rickard kom hem å visade mig det sista jag ska kunna i morgon på uppkörningen.



Whis me good luck! lär behövat.

Tredje tanden

2009-04-13 10:44:09


 Ja för 2 dagar sen så fick Lia sin tredje tand =D usch va det går fort nu med allting. Fjärde tanden håller på att spricka upp också men inte riktigt ute än, men om en vecka så :)

I helgen har vi firat lilla Emma uppe i Molkom jag övningskörde dit :) senhar vi mest grejat med min bil i Väse rollat den lila å sånt den är inte riktigt klar än men det är på god väg :)

Före & Efter

2009-04-11 07:48:52


 Fan vad jag har färgat & klippt mig den senaste tiden, blir jag aldrig nöjd? ;)
tänkte lägga ut bilder från det jag har gjort med håret den senaste månaden..


Först såg det ut så här & då tröttna jag & boka tid hos frissan




& då blev resultatet...





& så har jag ju som sagt i blonderingsmedel nu, så det blir super blont, förhoppningsviss får visa resultatet på det i kväll ;)

Mys

2009-04-11 07:45:57






Lia & Rickard ligger och busar för fullt i sovrummet, hör Lia skratta hur mycket som helst, mysigt ♥

Uppkärning/teori

2009-04-11 07:41:36


 På tisdag är den efterlängtande uppkörningen + teoriprovet, fy helvete vad nervös jag är. tänk om jag inte klarar det? då är det iofs bara att boka en ny tid men ändå.

Blondin

2009-04-11 07:40:10


 Jepps, sitter med blonderingsfärg i håret nu :) hoppas på att det blir bra. I går var jag, Rickard & Lia te Skoghall å käka påsk-middag, det var gött =) sen åkte vi te Jimmy på Rud & drog i väg med han & kolla på en bil sen åkte vi  vidare te Väse & jag rolla min bil lila =D ska göras en gång te idag, så det verkligen ser bra ut , hehe hur fränt ? ;D

Först idag ska jag pierca naveln IGEN, haha har gjort hur många gånger som helst på mig själv men idag ska jag göra hoss en "riktig" haha måste försöka dölja det fula ärret jag har :)
Sen blir det att köra ända te Molkom & där ska vi fira lilla Emma som fyller år, mysigt :)

Bättre

2009-04-08 20:11:52


 Nu känns allt litte bättre, skönt :) håller just nu på att göra potatisgratäng med snitcel eller hur fan det nu stavas :p haha.
I morgon har jag halkbana, ska bli kul faktiskt. Sen te helgen äre påsk då blirre middag i Skoghall sen ska jag & Rickard fixa i ordning våra bilar =D kul.

Men nu måste ja ta ut gratängen så den inte blir bränd, som allt annat ja gör blir =p




Jobbiga dagar

2009-04-08 06:24:01


 Just de ja, jobbiga dagar.. exakt vad det är nu! hoppas det blir bättre snart, annars får jag lösa allt det här på något annat sätt. Usch va jobbigt det är när inte allt känns helt okej!

Pratar?

2009-04-06 17:30:53


 Ja Lia har faktiskt sagt många ord för att bara vara 8 månader, hon är väldigt tidig våran lilla ängel ♥
( där ) säger hon hela tiden och (titta) så pekar hon på lampan =) sen har hon även sagt öga, mamma, hej & hejdå.
De va litte kul när hon sa hejdå för det var i VÄse i helgen så var vi inne på Ica så sa tanten som tog betalt hejdå till Lia & så fortsatte vi och skulle gå ut då hör vi lia ( Heejdå ) plus att hon vinka både jag & Rickard stannade till och glodde på varandra & typ hörde du ? :P haha mysigt.
Pappa har hon inte sagt en fast han är favoriten : )
men det kommer det med.

Idag har jag varit i Säffle på intensivkursen, det är drygt kan jag lova, läser läser & åter igen läser. men vill man något så!!!
Nu väntar jag på att Rickard & Lia ska komma hem dom är i Molkom och kollar över min nya bil =) great!

Nej om man kanske skulle städa undan litte & tvätta, Hejdå :P


Du e la go

2009-04-06 17:13:55






Älskar låten, lalalaa Du e la go, HEY! haha :p

Uäääääh

2009-04-05 20:56:04


 Trööööött!! seg som fan, eller som alltid.









Föressten så tror jag att R är den drygaste människan jag någonsin träffats, någon borde ha vett i skallen till att döpa om honom till SNIGELN! om hans ens är döp? måste jag fråga, haha.


Dax att skriva

2009-04-05 20:26:03


 Jo kan man kanske säga? ;) Det var ett tag sen, blir dåligt med uppdatering nu när jag är i Säffle och jobbar på körkortet hela veckorna. Samt att på helgen brukar jag aldrig skriva endå för då finns det alldeles för mycket att göra.
I går var jag & Rickard te Mariebergsskogen och kolla på djuren med Lia, hon älskade korna haha sen fick hon gunga för första gången & det tyckte hon var jätte kul tills det blev för mycket fart, då börja hon gråta i stället, lilla gumman ♥ Det var mysigt i allafall :)

Sen var vi även i väg & kolla på Ronja & Thomas hus, fint var det =) men dom har mycket att göra ett tag, fast det är nog bara kul.

Jaaa, va mer har hänt? Jo jag har köpt en bil idag =D det ni! En volvo 740 den är röd, men ja ska rolla den antingen
mörk lila eller svart =D sen ska det vara rosa inredning på säterna osv, skit snyggt.









Nej nu ska jag surfa runt litte & vänta på att Rickard kommer hem, vilket han gör snart, då blire film!



Fredag

2009-04-03 06:23:08


 Ska försöka slänga in ett inlägg innan jag drar, har inte gjort mig i ordning än och bussen går om en halv timme, men det hinner jag nog =)
Idag ska jag på en kurs som är 3 timmar lång :O & jag som har så stora problem med att sitta still, får se hur det går. Efter det så tar jag bussen till Karlstad igen ska på möte 4 & innan det ska jag väll till Skin deep och kolla min tatuering dom hade glömt den hemma när jag var där i onsdas så det får bli idag i stället.

Gött med helg sen då =) Nej nu måste jag dra mig.

Torsdag

2009-04-02 06:27:44


 Hallå där :)

Fy vad jag är trött!! är trött hela tiden, hela dagarna men det är bara för att det är så jobbigt att gå upp på morgonen samt att jag går upp 6 varje morgon, det är jag inte van med.
Sitter som sagt i Säffle hela dagarna, just nu sitter jag vid en dator och svarar på frågor om & om & om igen, rätt drygt faktiskt. Kaffe dricker jag og i stora lass, haha.
Får övningsköra 2 gånger om dagen också, idag ska jag lära mig att bättre backa runt ett krön, jepp jepp...


Skulle kolla min tatuering i går på Skin deep men dom hade jobbat med den hemma på helgen så dom hade glömt & ta med den tillbaka :( får se den på fredag i stället! ska tatuera mig från foten & upp mot låret :D skit nice! den kommer bli stor men det gillar ja ;)



Nej nu ska jag göra mig i ordning sen springa te bussen, heeejdå =)






Saknar mitt lilla hjärta hela tiden =(
RSS 2.0