Tisdag

2009-06-09 09:33:15


 Hallå :)


Sitter nu med världens klump till data.. för våran bärbara dator för 10.000 råkade lill tjejen spilla ett glas vatten över, sen skulle jag vara smart och ta hårblåsen men då smälte tagent bordet =/ haha.



I går var jag, Rickard & Lia på bergvik heeeela dagen, köpte mat för nästan 2.000 & massa kläder till Lia, det behövdes =) sen har även Rickard köpt en ny bil, diesel... billigt & bra blir det!

Idag ska vi till syrran och grilla, mysigt. men först ska vi vara barnvakt till Emma & Hampus, det blir att åka till mariebergsskogen med dom & leka å kolla på djuren =)



Nej nu ska jag ta & göra mig i ordning innan dom kommer här.

Girls of the...

2009-06-03 20:35:25

 
åååh, om en timme är det Girls of the playboy mansion, läääääängtar =D

Fyfan

2009-06-03 20:31:50

 ja, Fyfan som vanligt är jag drygast på att skriva här ;)
haha. tänker aldrig på att jag har en blogg så det är väll inte så konstigt då! I lördas då, hade jag skit kul blev ju Krisitnehamn & gå runt litte där jag & Rickard åkte "virvellvinden" fan va dom drog på när vi satt då, men det ville vi ju, haha skit kul =D sen drog vi till någon krog, som va skit tråkig (& jag fick ett mindre roligt samtal då, Vila i frid) efter Kristinehamn skulle vi till Kil men hamnade på Bomsta där bada Izza, Marcus & Rickard, stollar =) sen runt 3-halv 4 på natten kom jag hem, dock ensam =( blev litte struligt. men det är löst nu som tur är ♥

söndagen söv ja till 12 & hämtade Lia halv ett ( men orkade inte ta hand om henne själv ) för att jag var för bakis & rickard var spårlöst försvunnen haha =) Så jag drog till Romstad te Kim så hon fick ta Lia sen låg jag i solen heeeela dagen, hur gött som helst ;) på kvällen kom Nettan & Lia fick sova över hoss henne.

Måndagen hämtade jag Lia på morgonen sen till bvc Lia  väger nu mera nästan 12 kg, min lilla guldklump ♥ hihi. Allt såg bra ut & lång va hon :p allafall senare så fick lia va med Rickard & jag drog till gruvlyckan & la mig i solen med Kim, Nettan, Malin & Nino, mysigt. på kvällen gick jag till kroppkärr & hälsade på Carro i hennes nya lägenhet =) sen på kvällen/natten följde hon mig hem..

I går va ja till carro i gen sen drog vi i väg te stan & sen åkte jag hem och myste med älsklingen =)


& Idag har jag, Lia, Eva & Emma varit hos Eva sen sålt hennes bil sen åkte vi till Väse & köpte pizza åsså vidare till Molkom där Henrik & Rickard va, gav dom pizza & cigg sen vidare till ngon lekplats så ungarna fick leka av sig =) Sedan vidare till Krp & hämta bebis kläder från syrran hon bjöd även på kaffe & pajj =D mumms.

Och nu ni jävlar är jag äntligen hemma, Lia sover och jag väntar på att min älskling ska komma hem han meckar bil :) ska mysa som bara den me han =)




Och föressten........... jag mår fortfarande illa efter pizzan ja åt för flera timmar sen :p



RSS 2.0