Lördag

2009-05-30 09:07:44



 uuuh va gött med helg ;) Idag blire att grilla i Skåre sen åka med vanen te Kristinehamn till fastingen, dricka blir =D skönt att få koppla av litte =) ska bli kul också för jag har aldrig druckit med Eva, hahaa..
det blir jag, Eva, älsklingen såklart :) Fredrik & nån te .. sen kanske Ronja & Thomas hoppas jag på!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen & fräscha te mig ;) tjingeling.

Älskling 22 år =)

2009-05-28 10:12:09


 Idag fyller min älskling hela 22 år, Grattis till han!
Senare i kväll när han slutat jobbet så kommer hela Edgren familjen hit, typ :) plus mormor & morfar, mysigt.
Glass tårta blir det, mummsigt :)

Ska snart i väg till stan, när Lia har vaknat & köpa present åt han... synd bara att det är så jääävla töligt väder, FY! helt köl svart på himmlen.

Nej nu ska jag ta morgon ciggen!

Seg

2009-05-26 20:11:23


 ja, det är nog bara förnamnet! väntar på att Rickard ska komma hem från jobbe så jag kan gå & lägga mig och ( nej ja kan inte sova utan han ) känner mig för ensam då, fixar inte det. Så kommer jag nog alltid vara ;)
Kommer i håg i Väse när R va i Tyskland och Amanda va hemma hoss mig, senare på kvällen gick hon hem & ja la mig i sängen efter 5 min ringde jag tillbaka till henne och fråga om hon inte kunde komma tillbaka, sagt & gjort hon la sig i sängen och jag somnade på 1 sekund, haha. =D


Jaaa ni alla brudar ( förmodar att det bara är tjejer som läser ) eller nått. Idag har jag varit i Väse hela dagen och fixat i Evas stuga, riktigt fint är det där nu :) Therese & barna kom ett tag också.

Nej om man kanske skulle kolla på tv..... sounds good! hey vad vore världen utan tv?



Helgen

2009-05-25 22:18:11


 Hallo :)

Tänkte väll dra helgen snabbt ^^,

Fredag: som vanligt kommer jag aldrig i håg fredagar, knasigt...

Lördag: va te Molkom-marten med älskling, Lia, Ronja, Thomas & Mindra , va inge värt att se men Lia åkte sin första karusell med Rickard, Thomas & Mindra =) jag va skit nervös, haha. har tagit massa bilder så de åker väll upp på bilddagboken snart. Allafall efter det åkte vi till Väse alla & käka tacos, mumms :) Sen drog vi och hämta husbåten och åkte ner till vattnet å la i den Issa & Marcus hängde även på... Lia & Mindra va såååå söta i flytvästarna, haha mini =) vi va ute ett tag, skit mysigt vare!

Söndag: käka pizza i väse me älskling & Eva, sen drog vi te bartna till stugan och grejsa som fan där hela dagen lång! på kvällen kolla ja & älskling på film Crank 2, älskar verkligen 1:an så blev dyng besviken när ja såg tvåan. inte alls lika bra!

Sen då idag har ja, älskling & Lia varit i stan och köpt kläder till Lia samt mat för en månad till henne och oss =) sedan åkte vi med Eva upp till Bartna igen och har kört gärnet där, ser skit snyggt där ute nu samt att hon börjar få en gräsmatta äntligen :D sen när vi kom hem så stor städa jag hela lägenheten & har tänt massa, massa doft ljus nu, hääääärligt!



Neeej nu ska jag lura ner älsklingen i sängen... Lia är hoss Eva i natt hon :)
 

It´s good :p

2009-05-22 11:00:59





Oj vilken natt!

2009-05-22 10:52:49



 Lia har vaknat runt 5-6 gånger i 2 nätter nu, skit jobbigt. & hon skriker hejdlöst varje gång :( Så nu ringde jag bvc och fråga men förmodligen har hon bara kommit in i en period där hon drömmer väldigt mycket, väldigt vanligt tydligen!
skulle ringa tillbaka nästa vecka om det inte blivit något bättre.
Kl är nu 10:49 & Lia sover fortfarande? stackarn är ju helt slut.

Ska åka till Kim så fort hon vaknat till :) får jag litte hjälp idag också, för jag är verkligen helt slut i både huvud & kropp! & Rickard som började 4 i morse gick upp redan kl 3 eftersom att Lia vakna då...

Jaja det är bara att stå ut & hoppas att det blir bättre snart. Nu blir det en stor kopp med kaffe.






Skönt att det är helg nu, det behövdes. samt att i morgon blir det Molkoms-marten med Älskling, Lia + hela hans familj, typ. hehe mysigt. Bara det är bättre väder en regnet som är idag!

God morgon

2009-05-21 09:23:44



Både ja & Rickard fick varsegod att gå upp 4 i morse? Lia kände tydligen för att vakna då, har inte hänt sen hon va nyfödd. men hon somnade som tur va om vid 5 tiden tror ja? usch trött är jag i allafall :p
Idag är älsklingen ledig, röd dag idag ju :)

Idag ska jag till Kronoparken med Kim & co haha, ska kolla in någon ny affär som tydligen öppnat där :) fårse vad som blir efter det.

Men nu ska jag sätta på kaffe innan ja somnar & ta morgon ciggen innan jag får ett utbrott!

promenad hela dan

2009-05-20 18:56:17


 Har verkligen gått HELA dagen, överallt! Gick från längst upp på Rud till Norrstrand sen tillbaka till Rud sen från Rud till Stan ( mötte Kim, Nettan, Malin & Sussi ) gick runt i stan, sen bussen till Netto sen gå till Gruvlyckan & från gruvlyckan till Romsta ah behöver ja fortsätta :p trevlig dag & många, många blåsor!

Lia har inte velat sova heller, så de sluta med att Rickard fick komma efter jobbe & hämta oss för ja vägrar åka me Lia på bussen när hon är trött, då är hon allt bra jobbig.

Nu har lillen i allafall somnat... Så jag & älsklingen ska väll slå på en film å bara koppla av och mysa :) I morgon är han ledig också, wiii


Gasen i botten

2009-05-20 07:43:25





Onsdag

2009-05-20 07:33:37



 YES, idag är det penga dag :D det behövdes, extremt också! ska ta mig en promenad ner till bankomaten senare sen vet jag inte vad det blir, fårse om jag kanske går till Kim om hon är vaken sen :p är på gå humör, haha. Skulle kunna gå hur långt som helst känns det som.

Nu ska jag surfa vidare på youtube...



 

Kim&Lia

Gammla minnen

2009-05-19 18:56:04





Tisdag - skit dag.

2009-05-19 18:48:27





 Uppkörningen i morse kan jag ju börja med, gick åt helvete! fast egentligen inte för dom är bara för jävla petiga alltså, skötte mig gör bra när jag körde upp fick inte många fel heller, men så är det. KUGGA! ska boka en ny tid till nästa månad men då ska jag görat i Karlstad för här kan jag varenda litet övergångställe & varje väg överallt, typ...
blev så sur förut efter provet att ja tacka nej till kina mat, jag som älskar kina mat :O men tappa hungerkännslan direkt.

Allafall så har jag resterande av dagen varit hos Eva med Henrik + barn, sedan bytte Henrik & Therese av med varandra typ, haha ^^,

Nej nu tycker jag banne mig att Rickard kan ta & komma hem från det satans jobbet han har, för nu saknar jag han grymt mycket ♥ fast träffa han en snabbis i Säffle i morse :D


I morgon!

2009-05-18 18:08:36



 I morgon är det dax för uppkörning & teori provet igen... denna gången SKA jag klarat! i allafall så ska Lia sova hos Eva så jag & Rickard ska snart i väg till Eva och lägga lillen för natten :) sen blir det hem så ska vi ta ett bad, mysigt. sen blir det sängen & gowsa framför en bra film ♥

Helgen
kan jag ju dra litte snabbt. Vi har inte gjort så mycket så haha.. i Fredas kommer jag inte ens i håg? lördas va vi i väse hela dagen å grejsa med bilen sen va vi te Kristinehamn och hälsa på Patrik & Tina å lille Albin :) sen i går övningkörde jag massa sen ut te Väse och klippte gräset i Evas stuga och satt å drack kaffe med henne & hennes syster :) fick även höra massa historier, skratta dret mycket, haha :D

Men nu kan ja inte skriva nö mer, för Rickard tjater som bara den om allt möjligt så får väll prata me han då så han blir nöjd :p  stackarn. Nu vill han ja ska googla på något också, haha.



Fredag!

2009-05-15 20:32:12


 har varit på gruvlyckan hela dagen & ugmåtts med folket i solen :) skönt. Har även tränat massvis på teorin även i morse då mormor & morfar kom å hjälpte mig. Sitter med teorin nu me & Rickard är inne å lägger Lia, senare blir det film i sängen, mys =) ♥

Fortfarande sjuk

2009-05-14 08:53:37



 Jag är fortfarande rå förkyld fast det är dock litte bättre i dag :) Fy att det regnar ute idag också, fan så trisst. Kan det inte bli sol hela dagarna långa nån gång... ?

Idag blir det nog att dra te gruvlyckan och umgås med Kim & Nettan,får bara hoppas på att vädret blir bättre så man kan sitta ute.

Nej nu ska jag hosta mera & glo runt på internet haha :D

Videoklipp

2009-05-13 15:06:46






Nej nu blir det att mummsa choklad :D

Sjukare än sjukast

2009-05-13 14:12:40


 Ligger hemma & kollar igenom varje avsnitt av tonårsliv :p Eva har Lia hela dagen, för att jag ligger hemma och mår skit kasst! snorar, hostar & mår allmänt piss... Ska lägga mig & sova en sväng snart. sen också lägga in ett video inlägg men det får bli senare :)

I morgon

2009-05-12 19:45:32



 Ska lägga in ett till video-klipp i morgon bitti tänkte ja :) filmade förut när vi va på gruvlyckan haha & kim stoppar in en pinne i sitt hål i örat :p

Men nu ska vi lägga Lia & jag ska sitta å snyta mig om & om & om igen....



Kommer ni i håg big brother?

2009-05-12 11:03:58




Haha sån jävla klockren brud alltså ;) Fan saknar att kolla på Big Brother, undra om det kommer att komma igen? då ska jag fan söka dit,
haha :D





Härligt skratt

2009-05-12 10:11:22





Farmor busar för fullt med Lia & det tycker hon ju är super kul :D hur mysigt är inte hennes skratt då, haha.

Förkyld

2009-05-12 08:58:22


Föressten så är både jag & Lia grymt förkylda, hela halsen river & näsan rinner, känner mig allmänt hängig bara! synn om mig ;)

Lia snorar som bara den också & hostar, lilla vännen

Drygt!

2009-05-12 08:56:07



 Va dryg jag har bleve med att skriva här ;) har ingen tid eller lust känns det som, men men så ärre... kanske blir bättre nån annan period haha.

Ska jag dra helgen snabbt då.
Fredagen: kommer jag faktiskt inte i håg vad jag gjorde? haha. Joo vi körde två bilar te skroten i Karlskoga jag, Jocke, Rickard & Lia.
Lördagen: Blev att dra hem till Carro efter litte tjaffs! drack en cider satt & rökte å töla med henne sedan drog vi vidare till Score på kvällen & tog en varsin öl, sen åkte jag hem :)
Söndagen: Hade Lia hela dagen utan Rickard, så vi åkte hem till Kim & stannade där hela dagen, fikade osv, riktigt mysigt :)
 
Sen i går var vi i Väse hela dagen Rickard bytte däck på bilen & jag fortsatte måla klart min bil :)

today..... Ja ni idag ska jag dra till Kim det blir nog att vi går till gruvlyckan & sätter oss i solen med Nettan & co :P



usch då!

2009-05-05 09:03:32





 Att det ska vara regn av allt också, usch! Snart ska jag dra i väg på möte om Lias dagis Eva följer med & hunden hon vaktar :) Fy blåser som fan gör det också.
Efter mötet åker vi till Kim fårse vad vi hittar på var ju planerat att vi skulle vara ute men det sket sig nog rätt gött, fårse vad som händer i stället :)

Nej nu ska jag sätta på litte kaffe & sedan väcka lilla tjejen


Frågor

2009-05-05 08:46:12


Hur många gånger har du varit kär?
 Fyra gånger

Favoritgodis: choklad & lakrits... lakrits har kommit nu haha

Coolaste stad du har besökt: Ayia napa ;)

Action eller Skräck? inget av dem, speciellt inte skräck, hatart!

Vill bli när du var liten: kommer inte i håg vet att jag ville jobba med delfiner i allafall ^^

När fick du din första kyss: jag var 12 tror jag

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? ur kontroll

Vad är du beroende av? Lia <3

Dagens roligaste händelse: dagen har inte ens börjat så har inte hänt ngt roligt alls än :p

Dagens tråkigaste händelse: den va enkel.. REGN!

Dagens humör: trött, litte små ångest annars helt okej :p

Vilka tv-program följer du? Unga mödrar

Vad gillar du mest med dig själv? Min energi

Vad gillar du minst? Att jag får panikångest då och då

Vad är det roligaste du vet? att se Lia lära sig nya saker varje daj

Har du något motto? nix

Hemlig hobby? nope

Något vi inte vet om dig? Jag sög på tummens tills jag fyllde 12 år ;)

Vad ångrar du? det är allt för mycket.

Vad önskar du? Att jag Rickard & Lia kommer i väg till Texas så jag får hälsa på mamma :)

Vad klarar du inte dig utan? Läppglans, cigg, datorn & Lia såklart.

Vad gör du helst en vardag? Fikar med kompisar

Vad gör du helst en lördagskväll? umgås med vänner & har det trevligt.

Vad har du mest av i din garderob? linnen

Drömjobb? ja ni vad skulle det kunna vara ? :S





ensam hemma

2009-05-04 09:55:12


 inte ofta man är de :p I går va vi i Skåre hela dagen och greja med en bil som ska till skroten idag, haha kul och lägga ner en hel dag för något som ändå ska till skroten, hmm...

Jajaa, det blev att vi grillade körv också, gööött. Sen på kvällen köpte vi massa godis & söv ner Lia hemma hos Eva sen gick vi hem & kolla på film :) Nu är Rickard iväg till skroten i Karlskoga och jag sitter hemma själv, tyst men skönt är det... Ska försöka städa litte samt ringa några viktiga samtal sen kolla vad Kim har för sig, hade jag tänkt mig :)

Men nu ska jag steka ägg, hej hej =)


Valborg

2009-05-02 19:24:35


 Valborg, blev massa cider & åka runt... va me Ronja, Thomas, Issa & Marcus å självklart Rickard som dessutom deckade först av alla :p vi va runt i stan med vanen osv vet inte vem som körde någon annan som också hette Rickard samt några av hans kompisar å Olle såklart =) hehe. de va kul men tycker kvällen kunde ha hållit litte längre.

Kom hem gjorde vi allafall & då blev det massa mys ♥

Sen söv vi te halv 12 på möra, hur gött som helst :D direkt när vi vakna så ringde Eva å sa att vi var tvugna att springa ut på gården & de gjorde vi å då ser vi Lia springa runt i solen i en gå stol, HUR söt som helst =D allafall sen drog vi hem te Eva & käka mat & sen vidare till Molkom å grilla, mysigt & gööööött =)

Idag har vi inte gjort alls mycket, va över te Eva å fixa litte grejer sen vart runt i stan & bara tagit det lungt, nu är Rickard iväg med Lia te hans bror å håller han sällskap när han ska greja med en bil.


& jag är nyduschad, skönt :) samt ny målad, hahaa. har målat både tå någlar & dom "vanliga" haha :D gött med lite egen stund faktiskt-


RSS 2.0