Slingor

2009-01-30 06:12:41



Rickard gjorde slingor på mig i går, stackarn. Första gången, haha. så han fatta ju inte hur man skulle göra men det gick så bra så. Förutom att slingorna blev inte så blonda ; D hahaha!

jag har nu mera, röda/orange/blonda slingor i håret, det låter ju helt knasigt. men det blev faktiskt rätt så fräääsigt : ) ska ta kort sen så får ni se, nästa gång blir det frisören & göra blonda slingor allafall =)

Jobba

2009-01-30 06:02:36


Godmorgon :)

Ska snart dra mig i väg till jobbet, ska bara väcka Lia nu & gå till "farmor" Eva. Sedan vänta på att Therese kommer och hämtar upp mig. vet inte om jag jobbar till halv 2 eller 4 idag, det märks :) Efter blir det solning förhoppniingsviss, vore skönt!
börjar att få litte färg nu ;) gött de.

Nej nu måste jag dra mig, kram!

Jahaapp

2009-01-29 10:53:14



 Jo men så blev det med den öningskörningen = / Dom ringde från jobbet nyss så jag får hoppa in & jobba en sväng. hoppas bara jag hinner till 3 när Lia ska ta spruta annars blir jag riktigt ledssen, hoppas hoppas hoppas!


men nu får jag skynda mig & dricka upp kaffet. sen springa till eva med lia!

Ha en bra dag!

Godmorgon

2009-01-29 08:17:06


 Uppe med tuppen!

Idag blev jag inte väckt av Lia, första gången på länge! & hon sover fotfarande var tvungen att kika in i hennes rum & lyssna på henne är ju inte van att hon sover så super länge, fårse om hon vaknar snart annars får jag gå in och väcka henne =( det vill jag ju inte!

Ska nämligen till Skoghall snart med Eva & Lia.
det blir att släppa av Lia hos mormor&morfar ( första gången det med )  sedan ska jag övningsköra med Eva, ska bli kul :)





Efter det får Lia sina sprutor på bvc, uscha.




6 månader

2009-01-28 09:28:02


Nu är lilla Lia redan 6 månader, sjukt vad tiden bara rusar i väg!
I morgon ska Lia få 2 sprutor, TVÅ HELA stycken. stackars min lilla tjej! & så blir det läkarkontroll samt vanlig kontroll. Är gör nyfiken på hur mycket hon väger denna gången samt om hon har växt något ♥




Efter det ska lilla jag övningsköra, så håll er borta från vägarna ;) nejdå, jag börjar faktiskt bli rätt så bra på det dära, funderar dock på att ta intensivkurs i Säffle på 2 veckor? det vore något. så skyndar jag på det hela lixom! vill ha det dära körkortet nu :p



Små stressigt

2009-01-28 09:24:09


 Jaa, förra veckan va det massa skit som jag var tvungen att ta itu med & jag mådde inte så värst bra! men det vände helt på torsdagen då Therese ringe & fråga om jag ville ha jobb, sagt & gjort på fredagen var jag där och prata med the boss ;) sen var det full rulle i måndas & tisdas! idag är jag ledig eller jag är egentligen ledig tills på fredag då jag ska dit igen. blev tyvärr ingen full anställning, utan Tim vikarie, vilket är helt ok : ) nu har jag fått in en fot lixom, samt att i sommar så blir det 8 veckor i sträck = pengar : )

skönt, så himla skööönt!

I går var ingen höjdar dag, först jobb sedan snabbt i väg & STOR handla och då menar jag verkligen stor handla :p det tog 3 långa timmar. sedan hem mata+natta Lia sedan slängde jag mig på spisen & lagade Tacos & viiiips så var klockan halv 9 och då kom även Rickard. äntligen fick jag/vi äta, haha. efter maten blev det bara massa mys♥

stress, stress!


Idag vet jag inte än vad som händer faktiskt ska allafall ner till vårdcentralen typ Nu och fixa mer P-piller ( intresseklubben antecknar ) right!

sen ska jag kolla om kim har tid samt lust med att ta en vända på staden idag, jag fick ju trots allt pengar i går :D
har försökt träffa henne i 2 veckor nu? jo jag tror fan det har gått så långt, haha. men det kommer alltid något i mellan HELA TIDEN! jag är inte van att ha mycket att göra, jag är ju van att ta det lungt & bara ta hand om Lia och kunna umgås med kompisar hela dagarna. men nu är det andra bullar = /

Sola

2009-01-23 10:51:21




 Har äntligen kommit i gång med solningen, wow eller hur ;) var i väg i Onsdags ju, i Skattkärr för ovanligheternasskull, det var första gången. Annars solar jag i stan när det väl blir av! Men det var jätte skönt solarium i Skattkärr så där tänker jag fortsätta sola, stort rumt & jätte stort solarium var det. samt att det finns ett "fika rum" där fick Lia & Rickard sitta och vänta medans jag & Eva solade ; )
Ska i väg igen på söndag troligtvis, skönt!



Nej nu väntar tvätten & disken, kul va? :p



Vaniljbullar

2009-01-23 10:05:25




 Det blev inga vaniljbullar gjorda i går, tyvärr! men idag då jävlar, haha. Mummsigt eller hur? ;)
Har ni sett ut idag? värsta snöstormen. det gillar jag inte!
 
ska ut igen snart med Lia, hemskt när det snöar så förbannat får lägga över henne en filt innan vi kommer in i bilen!

Idag har jag redan hunnit med att vara ute i snön, åkte nämligen vid halv 8 i morse, jag var i väg på "jobb intervju" om man nu kan kalla det så, men det tror jag :) & det gick hur bra som helst, enligt mig. Ska tillbaka på måndag kl o7:oo på morgonen & "gå" med två andra personer som jobbar då & kolla vad som görs osv. Sedan ska jag efter dagen gå tillbaka till chefen & prata om hur det var och vad jag tyckte om jobbet osv. Detta blir nog bra :)

Jobb

2009-01-22 13:06:31


 Ja ni, i morse fick jag ett samtal från Rickards brors tjej ;) & hon frågade om jag hade lust att börja jobba. OM jag har? yes. blir inom äldrevården, men man tager vad man haver! absolut bättre än ingenting.
så i morgon klockan 8:00 ska jag på möte med chefen om money. me like!
skönt att få vara litte barnledig, samt få pengar & något vettigt att göra.


så jag börjar antagligen nästa vecka, bara sådär :) vissa har tur antar jag, haha.




Ska snart göra vaniljbullar med Eva & Lia. Låter det inte gött, med kaffe till :))




& i morgon är det äntligen fredag! efter det är min pojke ledig♥
 

Tråkigt

2009-01-21 12:04:39


 Sitter hemma nu, Lia sover & jag  är helt slut i både huvud&kropp.
kommit in i en "jobbig" period, tror ja. tråkigt för man blir så osocial , kan inte riktigt va bland massa folk.
& känslig har typ suttit & grinat hela morgonen och jag är en sån som aldrig gråter, tuffingen själv ;) haha!

Skulle egenteligen fikat med kim & så nu på stan, men går inte pga av allt nu så ska i väg på litte grejer & prata lite så jag får må litte bättre igen : ) fick världens ångest nu när ja prata med kim, usch!
men inget jag kan hjälpa faktiskt.

hoppas det blir bätte till nästa vecka så jag kan vara litte mer social & sådant ;) men tills dess tror jag allt har löst sig, samt att resan i helgen gör det nog bättre också skönt att komma bort litte, det tycker väll alla i bland =)

nu väntar jag på att Eva ska komma hit & hålla mig sällskap tills vi ska åka :)
& älskling slutar tidigt i dag, skönt ♥


Men nu hör jag att min lilla ängel vakna, så nu är det dax för mat för henne :D

Snöoväder? typ.

2009-01-20 10:56:23


 Fy vad det snöar...
& blåser!



Sitter här i soffan med mitt morgonkaffe, undra om jag blir piggare snart? förmodligen.
Lia sover sååå sött så, fast hon somnade inte sött utan mer som en skrikande tupp.

Ska snart ringa Eva sen åker jag, Lia, Eva & Emma till Bergvik. Lilla Emma ska nämligen klippa sig :) & så blir det ju att kolla runt och se om det finns något annat kul att köpa, såklart ;)

Min älskade Jenni är i Karlstad denna veckan :D tror ni jag är glad, vet inte ens när det var sist vi sågs? i somras vid busstationen i ca 5 min. Väntade med henne innan hennes buss kom & då var jag förövrigt hög gravid också, om jag inte minns fel :)
måste måste måste hinna få träffa dig i veckan =)

Ullared

2009-01-19 10:26:49

Till helgen blir det förmodligen att åka till Ullared, kul för jag har faktiskt aldrig varit där än & inte Rickard heller. det ska bli kul om det nu blir så!
Har hört att det ska vara mycket billiga grejer & låååånga köer, haha. det väntas att se :)

Måndag?

2009-01-19 10:24:48


 Ja det är väll måndag idag? denna helgen har gått alldeles för fort. endå har jag inte gjort alls mycket.
I fredas var jag & Eva på Bergvik, handla hem massa mat samt kolla runt! sen åkte vi vidare till BR och kollade en sitt grejj som man kan ha i badkaret åt Lia. Eftersom att hon inte kan sitta själv i badkaret utan man måste hålla i henne, annars halkar hon ju såklart! så det blir att köpa en badstol åt henne i morgon, tror verkligen det är värt pengarna :) speciellt när hon älskar att bada, tråkigt att man ska sitta & "hålla" fast henne i badkaret lixom.



Lördagen jobbade Rickard, så jag satt hemme med Lia tills han kom hem, senare på kvällen kom Eva & tog Lia medans vi gick på bio med Ronja, Thomas, Issa & Marcus. Vi såg på ( Yes man ).
Riktigt bra film, skrattade typ hela tiden : )




& i går alltså söndag ;) så låg vi faktiskt hemma hela dagen & kollade på filmer ( mysigt ) inte ofta vi tar det lungt en hel dag så det var jätte skönt ♥
sedan kom även Eva förbi även då och så gick vi alla & handla god mat sedan hemåt & käka, göööött!

Idag är det som vanligt igen, massa ärenden & massa grejer att fixa! fast just nu sitter jag faktiskt själv en sväng utan bebis & pojke ;) dom är redan i väg och dolar... Jag är inte så morgon pigg av mig så mig plockar dom upp om ca en timma haha :D Nej nu blir det en cigg.

Kram!

Fredag

2009-01-16 08:37:58


Today!

SKÖÖÖÖÖNT...
ligger i soffan nu och väntar på besked om pengar.
hoppas, hoppas, hopppas, hoppas.


Annars blir jag besviken, typ :p haha. Om dom kommer kan jag lova att vi springer i väg till affären och handlar mat, jag är hungrig & sugen på allt, haha.
det finns oerhört mycket barnmat hemma, men absolut inget annat! jo föressten NUDLAR! ööh skona mig?






samt att vi förmodligen ska på bio någon gång i helgen om inte Ronja & Thomas ångrar sig då, men det tror jag väll inte ^^, mysigt!

Hallongrottor & kaffe

2009-01-16 08:33:02


 Blev ingen lång promenad i går ;) haha. men gick gjorde vi allafall & det är väl det som är huvudsaken, right?
Efter en halvtimme var vi nog hemma och då gjorde vi hallongrotter samt drack kaffe, mumms.



& tog såklart hand om en litten Lia som fördrev tiden med att vara extra sur, men när pappa kom hem ja då jävlar sken hon upp som aldrig förr ♥


Barnmusik

2009-01-15 09:54:17


 Ja joo, det var som så att jag laddade ner litte barnmusik till Lia som hon kanske tyckte om mer att lyssna på än min "skrik" musik.
Då fick jag tag i en mapp med låtar från Emil i Löneberga samt Pippi långstrump, jaa ni fattar vinken!


sen kommer denna låten upp mitt i all den musiken, haha tyckte ja va litte humor ;)



Vart är världen påväg?

2009-01-15 09:49:38

Att äta med pinnar är en konst men nu kan du träna upp färdigheten med hjälp av Japanese Chopstick Practice Game.

Fyll skålen med pyttesmå plastkycklingar, sätt igång klockan och se hur många du kan plocka upp på en minut. De minsta kycklingarna är svårast att plocka upp men de ger högst poäng.

Vill du göra det hela ännu svårare, plocka då upp flick-kycklingarna först. Tittar du riktigt nära så ser du att flickorna har rosa markeringar och små ögonbryn.

Kostar 20 dollar (knappt 160 kronor) hos Think Geek.






Ojojoj, haha!

FordFiesta

2009-01-15 09:47:11


 God morgon

Ligger och glor runt på massa kläder osv, men hittar inget kul! bra det ;) hehe.
Sedan ska jag ringa Eva & gå ut och gå ( röra på fläsket ) typ.



I går skickade Kim ett sms till sin pappa & fråga om hon kunde få den nya FordFiesta i metallic rosa när hon fyller år & att hon lovade att ta sitt körkort i såna fall, haha.

Inte för att jag tror att hon får den till sin födelsedag om en månad :p ( även om jag inte skulle bli förvånad om hon nu fick den )  men skulle det någon gång hända att hon får den, DÅ vill jag inte vara med mer!





Med andra ord då hoppar jag i älven!

Hmm...

2009-01-14 08:37:38



 Jo är det något mer som har hänt? jaaa just det, Rickard har hämtat en ny bil, igen. I säffle! det säger jag bara HMM.. åt.



& förövrigt borde jag nog ta mig tid att sola litte mer, jag ser ut som en brud med vit kropp, haha!


Nej nu ska jag våldta koffeinbryggarn.









Over And Out

ofan

2009-01-14 08:32:02


 Nu har jag inte skrivit här på länge, har inte haft tid! men inte gråter ni väll för det ; ) haha!


Vet faktiskt inte vad jag ska skriva heller, har inte hänt så mycket på senaste tiden förutom det vanliga, jag har hoppat runt & fikat på stan, umgåtts med honey , samt gooowsat sönder Lia & gjort massa små ärenden ( hela tiden ) .. kort sammanfattning =D ohyes!


Har även varit på bvc med Lia hon väger nu: 9140 & är: 71.5 cm lång!
det är allt en rejäl & fin tjej jag har, och hör sen :p

Dagen i dag :)

2009-01-09 20:14:30



Jaa, nu har jag dolat klart för idag!
Säffle-turen gick jätte bra för katten ( Fluff ) fast vi fick stanna efter halva vägen & kolla så han inte hade fått en hjärtattack :O han rörde inte på sig & hade krypit ner under ett säte i bilen, tillslut fick vi ut han därifrån & han såg ut att må bra, litte rädd bara. Men inte så konstigt när han aldrig varit ute.
Familjen som skulle ha han verkade helt ok & dom bodde litte på "landet" i ett stort hus, så där får han det nog bra.

Frääs är ju själv här hemma & det värkar han trivas rätt gött med ;) han älskar ju uppmärksamhet. han kommer må mycket bättre nu tror jag & det verkar redan som det faktiskt ♥

Fick massa fina kort i morse på Lia, knäppte i kameran som bara den... vill ni se kanske :)



  




Gooows♥
Hon har blivit så duktig med att sitta själv nu också, eller ja hon sitter ju helt själv nu! fast efter ett tag så tippar hon, det blir ju jobbigt såklart.
fina tjejen!
& somna gjorde hon nästan utan bråk idag å jag sövde ner henne själv, damn i´m good! haha.
nej nu ska jag skippa datorn, ha en bra kväll!

Hemma dag

2009-01-09 10:01:58


 Nej, inte idag heller! det skulle bli en hemma dag. har alltid en "hemmadag" i veckan för Lias skull, för jag är bra på att flänga runt hela dagarna med henne. Så då tycker jag att hon behöver en dag där vi bara är hemma & slappar och då jag bara bryr mig om henne hela tiden & leker å har mig :)

Men nu har jag massa ärenden att fixa, som vanligt...

Senare efter allt är fixat så ska jag Eva & Lia åka till Säffle med våran lilla Fluff, fast först ska vi möta upp Rickard för han ville också med. Får han inte följa med blir han nog såhär ( kolla bilden ) hahahaha!

Film nu

2009-01-08 21:00:14



 Nu blir det film.. på 3:an för er som vill se ;) "Matte söker husse"

Efter det säger jag godnatt!

Fika på stan

2009-01-08 20:57:32


 Jaa, jag har fikat & käka mat på stan i dag med Kim & Carro, treeevligt! Först blev det mat på "score"  sedan varm choklad i "mitt i city" efter det kolla vi runt i affärer & sånt.
Lia blev som vanligt tjurig efter ett tag när hon blev trött, men Carro va så snäll att hon tog sin kaffe kopp & gick några vändor med Lia i vagnen, åh yes hon somnade ;) efter ett tag alltså, men det fattar väll alla vid det här laget, haha!





Inte nog med det så matade hon lilla tjejen senare också , snacka om guldvärt att få slippa allt det där bara för en stund, även kim tog vagnen & sprang iväg en sväng. Lia va så nöjd sååå!


Senare blev kim småtjurig på en tjej i en skoaffärer för att hon babbla för mycket, så kim gick däeifrån utan att köpa skor. men jag tror det bara var för att hon försöker sluta röka som hon är litte små purken ;) eller vääääldigt små purken, hahaa.





Efter några timmar på stan så åkte jag hem & lämnade Lia till Rickard & drog i väg till hans mamma å la ut annons på blocket. Nu ska lilla Fluff bort!
klart att jag egentligen inte vill det, men det funkar fan inte alltså! speciellt inte efter det som hände i morse =O
jajaa.. napp fick vi så i morgon ska vi åka till Säffle & säga hejdå till lillen, men han får det nog bättre där & mycket mer uppmärksamhet som han tycker om så himla mycket :)







Nu är det bara våran Frääs kvar, igen. är nog bäst så! Frääs kommer alltid finnas kvar, finns ingen bättre än han ♥
älskar att goowsa med Lia gör han också, ännu mer mys :)

Torsdag

2009-01-08 11:57:06


 JAG ÄR TRÖTT!
Jag är allmänt sur
Jag är irriterad
Jag är trött på min andning
Jag har ont i ryggen
Jag har ont i huvudet

Jag jag jag jag jag..... min blogg :p haha.

Får man sova nu? =/




man måste faktiskt få klaga i bland. Lia får mig på dåligt humör idag, shit alltså... hon är allt bra gnällig&sur idag. & jämt när hon är trött nu för tiden så skriker hon som en stucken gris i ca en halvtimma, låtet hemskt! det tar fan på psyket att sitta & lyssna påt också. & inget hjälper det enda som hjälper är om jag bär upp henne, knappt att ens det duger då iofs!
& i går kväll var det inge kul alls. fy va trött jag var & hon bara skrek! 

Hehe nu ringde Kim, va bra fick jag klaga av mig ännu mer =D haha snart känns det bra igen.

Nej om jag kanske ska äta elr något innan hon vaknar? knappt att man orkar det ens. nej men dator ska jag lägga från mig i allafall.
stan blir senare, fika med kim & en sur bebis, kanske ska tvinga kim att låna henne några timmar? hmm, haha.

Ha en bra dag allihopa

Onsdag

2009-01-07 07:04:41



 Idag fick jag väcka Lia för en gångsskull & inte tvärtom ;) haha. stackarn tyckte det inte alls var roligt tt bli väckt bara sådär! men hon fick välling av mig direkt, så jag tror att jag är förlåten.

Ska alldeles strax springa över till Eva med Lia sen tar jag bussen till sjukhuset, börjar kännas som en rutin det dära med sjukhus, en gång varje dag har det varit den senaste tiden.




Jaja efter det ska jag hämta skitungen igen♥
sedan blir det fika på stan med Kim, tror jag :) mys.


 
Nej nu måste jag skynda mig, overall & allt smått ska ju på den lilla.


Ha en bra dag!

Röntgen

2009-01-06 10:15:41


 I morgon ska jag iväg igen & röntga lungorna, känns bra för jag har fått problem med min jädrans andning igen, så tråkigt när det blir så. Hur jobbig som helst känns det när man andas & ibland känns det som man inte ens får någon luft! men det måste man ju få annars skulle jag ju inte sitta här nu :p




God morgon

2009-01-06 10:11:26


 Sitter här & slöar ;) bäst att passa på innan man ska fara runt i gen. Rickard är i väg snabbt & handlar god frukost, är inte hungrig men sugen på en riktig god frukost, haha.
efter det ska jag "försöka" göra mig i ordning snabbt, Lia & Rickard är ju redan klara =O då är det illa! men måste duscha osv.


Senare ska vi till sjukan igen & sedan göra massa andra ärenden!


föressten prata jag ju om övningskörning för nån dag sedan, måste ju säga att det gick hur bra som helst :D ska försöka köra lite oftare nu, har som mål att få körkortet innan sommaren. I går satt jag med massa övningar på datorn också! nu jävlar ska det bli av.





Lia var för övrigt vääääldigt jobbig i går kväll, så jag är extra trött idag. Hon vägrade sova skrek så högt så det lät illa! vill inte ens veta vad grannarna får för sig. så fort vi lägger henne i sängen så skriker hon som en stucken gris! efter en kvart tog vi upp henne så fick hon sitta  med oss vid tv:n & det gick ju bra! sedan försökte vi lägga henne i gen, skrek som en stucken gris igen. tog upp henne & hon var alltså HUR trött som helst då, klia sig i ögat för fullt & tryna sig! men tredje gången gillt va? måste vara så för tredje gången la vi henne i sängen, gungade litte & hon tvär slockna, stackars liten! kan inte vara lätt att vara så liten & inte kunna säga vad felet är. jajaa... hoppas det går bättre i kväll i allafall :)

Blondinbella

2009-01-04 12:10:30


har typ aldrig läst hennes blogg men fick för mig att göra det nu, tufft egentligen att hon gick från att blogga, till egen tv-serie & nu är hon med i let´s dance! starkt jobbat.

Men seriöst tv-serien är det värsta jag någonsin sätt samt hört hennes röst går mig på nerverna :p nej fyfan! men smaken är som baken, right ;)
"städa är det värsta som finns & jag kan inte diska för mina naglar förstörs" daaaaa


Vad tycker ni om allas lilla blondi ? haha.


Gips/lera

2009-01-04 11:31:34


Någon som har koll på vart man köper gips/lera som man kan göra fotavtryck av?
leta efter det i går på massa affärer men hitta nada...

Vill ju göra på Lias fötter/händer innan hon får för stora, haha =D


Söndag

2009-01-04 11:27:39


 Söndagar är så himla tråkiga, eller så har man bara hakat upp sig på att det ska vara tråkigt för att alla jämt tjatar om det, för att det är sista dagen på helgen innan nya veckan börjar!

egentligen tycker jag måndagar är dom värsta dagarna :p




Nog om det, idag blir det först sjukan sen Väse & övningsköra! och kanske grilla korv? om jag får som jag vill ;)




nu sover Lia en sväng till så först & främst ska hon väll få sova klart innan vi hittar på något överhuvudtaget.

Sover

2009-01-03 11:27:12





Jaa, nu sover Lia efter några om&men, skööönt!!
har packat ner litte kläder i en kasse till syrran, får väll åka förbi senare & släppa av dom ^^, rensade nästan hela garderoben men bara nästan, haha. det var jobbigt så får fortsätta mer någon annan dag, vem vet Aleck du kanske får en till kasse :p hihi.
Nej nu ska ja njuta av att det är tyst & glysa runt litte på en del bloggar!

Störd

2009-01-03 09:04:33




 Jag blir så jävla störd på folk som håller på och ringer om & om & om igen på natten.
tycker folk man känner borde förstå att man har en unge som kan vakna & att man själv är jävligt trött.
men icke!!! ringer alltid någon varje helg & tror att man ska svara mitt i natten... uuh!
skit kul nu när Lia har börjat bli litte tjurigare på kvällarna också, så när hon väll har somnat så är man rätt slut i huvudet!

Nej sånt gör mig riktigt tjurig, inte så konstigt kanske :p

sen ofta man ringer först 12, sen 4 sen 6 på morgonen? vadå lägg ner.
förstår om det hade varit något viktigt, JA men skriv då sms då.

eller ge fan i att ring från dolt nummer så man vet vem det är, hahaha.



Nej irriterad jag är då!
funderar starkt på att byta nummer, så jag slipper alla som tok ringer på natten & inte fattar att man har en bebis hemma!
jo så får det bli! PUNKT.

Lördag

2009-01-03 08:58:24



 I går blev det kebab hos kim med henne & malin, mysigt! samt en tjurig bebis :p
sen  på kvällen var det lungt med film =)

Funderar på att kanske övningsköra idag? fårse om jag har ork eller om ens Eva har tid, men det hoppas jag.

vad gör alla andra idag då? :)

Fredag

2009-01-02 10:03:11


God morgon

Jag skulle kunna lägga mig & sova i flera timmar till om jag fick/kunde, men icke!
sitter här & drygar ska snart mata Lia sen göra mig i ordning & ta bussen till Kimpuss : ) bra, för jag har saknat henne faktiskt, blir att laga mat & sånt!

Fredag i dag också, känns konstigt. för det har ju varit "helg" hela veckan. Så vi fårse vad det blir i kväll, antingen hemma & mysa bara. Eller som vanligt (flääänga) runt litte överallt haha, både jag & Rickard är mega bra på det ; )

Nej kaffe kanske?!

2009

2009-01-01 19:51:50


 GOTT NYTT ÅR!

Kvällen i går spenderades i Väse, det var jätte roligt & mysigt. Skönt att även få roa sig riktigt mycket också ;)
Först hade Ronja & Thomas lagat jätte god mat, sen blev det mass guitar hero/buzz & massa cider. Sedan ner till Väse och kolla på fyverkerierna klockan 12 ( fint ) sen blev det runt litte överallt & roa oss :D
vi slocknade dock 3-halv 4 i  Thomas&Ronjas säng :p då va nog alla färdiga i huvudet hihi ..
Sen i dag när vi vakna upp fick det bli massor med chips/dipp och litte film. gööööööött... & buzz igen.

& vid 4 så blev det att fara hemåt, riktigt skönt att komma hem idag till min lilla prinsessa ♥

Hoppas jag får ett lika bra år som 2008 om inte bättre  =D haha!


Nu ska jag & Rickard kolla film, tjingeling!


RSS 2.0