Intensivutbildning

2009-03-31 06:46:36


 God morgon :)

Ibland blir jag riktigt seg med att skriva här, men jag får ta igen det ;) hehe. Ska snart åka i väg till Säffle kör ju intensivutbildning, riktigt kul men jobbigt. I går satt jag och "jobba" från klockan 8 till kvart över 5 på eftermiddagen, tror ni jag va trött eller :p jämt något.

Saknar Lia så det gör ont i hjärtat på mig, hon är & ska vara hos Eva ( lias farmor ) nu i 2 veckor :O Eftersom att jag åker så tidigt på morgonen men vi gå till Eva på kvällen och söver Lia men jag vet inte om jag hinner idag innan hon ska sova, Rickard hinner nog men jag vill så gärna hålla om min lilla tjej innan hon ska sova. Usch jobbigt detta..

Men det är ju som sagt bara 2 veckor sen förmodligen är jag klar med detta.

Oj nu måste ja rusa till bussen, tjing!

Kämpar i snön!

2009-03-27 15:25:55




 Det var nog inte meningen att jag skulle gå ut idag, först när jag går ut & satt på Lia kläder å allt så märker jag att ett däck på vagnen är pajj så jag gick in & ringde Eva och fråga om jag inte kunde låna hennes vagn så då fick jag springa med henne med den trasiga :p sen gick jag och Lia till Pekås sen hemåt så är det ju uppför hela jävla vägen & ingen hade plogat, jo men tjenna eller! slet som ett djur för att komma fram en ynka cm, stackars mig :p Lia skratta hela vägen, dumma unge. haha =D kom allafall hem tillslut tack & lov! sitter nu och dricker cappucino, mumms :D ska snart försöka
göra cuppcakes, whis me god luck!



8 månader / kryper

2009-03-27 12:28:13


 Ja nu är Lia 8 månader den 25 blev hon det :) stora tjejen! & i går lärde hon sig att krypa fast hon typ hoppar framåt/gungar jaaa framåt kommer hon men det är allt på hennes egna speciella sätt, skit roligt ser det ut, haha. Lilla hjärtat då ♥


Fredag

2009-03-27 08:35:10



 Gött med fredag i dag i allafall : ) det är jag nog inte ensam om att tycka. Denna helg har vi litte smått planerat.
I kväll blir det lungt med god mat, i morgon ska vi till barnmässan förhoppningsviss får vi med oss Rickards brors barn också ^^, & på söndag kanske det blir badhuset med Lia & Rickard, första gången för Lia på badhuset så videokameran får hänga med ;)

FYFAN!

2009-03-27 08:31:46



 Ja det är väll det enda jag kan säga om vädret, FYFAN! i går var det jätte härligt ute verkligen vår-väder :) men idag, ja jag vette fan trött jag blir/är på snö hela tiden, borde det inte ha slutat nu? vi är ju snart inne på April, gaaaaaaaah! Vart ens tog det fina vädret vägen? :p





För övrigt tror jag att jag har blivit shopping beroende ;) haha nej så illa är det nog inte, men nästan. Har varit ute på stan, bergvik & Ikea nästan varje dag nu i någon vecka och bara handlat grejer, tänker inte ens på vad det kostar utan det tar jag sen, haha. Nej nu ska jag börja hålla litte hårdare i plånboken ;)

på Ikea i går köpte jag 3 runda svarta mattor till köket, En blomma + kruka, 4 doft ljus samt en vas blå vas med blå blomma i & diskborste :D tidigare på dagen gick jag ner till blomsterlandet & köpte en blomma samt en vas med stenar i och ljus & litte mer dekorationer till det & just det 4 äggkoppar också =D det har vi ju inga hemma, så det var bra.

I går...

2009-03-26 08:49:11


 När jag vaknade så mådde jag inte alls bra, panik panik panik! har fått det fast ställt nu att jag har en sjukdom, panikångest. Jag handskas rätt bra med den men i bland går det bara inte & det känns som hela världen rasar framför mina ögon, hemskt! men jag kämpar för att bli frisk, det är de enda jag vill det är att bli frisk!
& det vet jag att jag kommer bli men det kommer nog ta sin tid.

I vilket fall så följde jag med Eva till Bergvik i går & lilla Emma var även med :) köpte massa kläder till Lia gjorde jag sen ett par jätte söta byxor det där står ( Rock star ) i rumpan på, skit frääääna.
Efter Berqvik så tog jag bussen och mötte Ronja & Sofie på stan gick runt litte på stan & så sen gick jag i väg till Skin deep & kolla över en av mina tatueringar som jag nu ska tatuera över om det nu gick & förmodligen så skulle det inte bli något problem, dom skulle göra en skiss så ska jag komma tillbaka nästa onsdag & kolla vad jag tycker, dom fick fria händer :)


, 111153

Våffeldagen

2009-03-26 08:39:58



 Jao, våffeldagen i går, men det blev inte en endaste våffla, dåligt :p Får bli idag i stället, gör sugen är jag ^^,
Vad ens är våffeldagen alltså varför finns den & varför är det just våfflor man ska äta & inte typ potatis?


Lördag

2009-03-21 08:44:24


 Hallå där :)

Sitter just nu och glor runt litte på internet medans Rickard ligger i soffan och kollar på tv, Lia har precis somnat om :) När hon vaknar blir det att åka ut till Bergvik och shoppa litte!

I går var jag på stan med Ronja, fick med mig massa saker hem, kul :D hehe. Lia & Mindra tyckte om varandra också, vilket var jätte kul. Dom va så glada & snälla så :)

Idag blir det utgång för mig & Rickard, Lia ska sova hos farmor i natt :) ska bli skönt att få komma ut litte faktiskt inte föratt det var så länge sen sist men ändå.


Fredag

2009-03-20 06:43:39

 Godmorgon :)

Fast jag vet inte om det är många vakna nu klockan är ju inte ens 7 :p Lia har inte vaknat helt än hon vaknar till då&då av att hon hostar, ska nog gå in och ta upp henne snart ändå.

Idag ska jag på stan med Ronja & hennes lilla Mindra, det ska bli kul.

Men nu gnäller hon där inne så nu får jag sluta.

Vad gör ni anndra idag? :)



oooh...

2009-03-19 20:06:02





Hehe riktigt mysig bild på min lilla älskling ♥

Tv time!

2009-03-19 19:58:10


 Jaa, precis som det står på rubriken. Nu är det tv-time, då betyder det att både jag & älsklingen hoppar ner i sängen och myser framför tvn :) hoppas det är något bra att se på nu kl 9 ska jag i allafall se på Lyx Fällan. om jag inte har somnat, haha ;)


Fårse hur mycket sömn vi får i natt Lia har redan vaknat några gånger av att hon hostar mycket, stackars :(

3 frukter på B

2009-03-19 11:36:13


 R ringde nyss och frågade mig om jag kunde komma på 3 frukter på B & det är helt omöjligt Banan & blodapelsin kom jag fram till! Kan ni 3 frukter på B? :p



Tävling i radion. Ulf får ett samtal. Pojke på kanske 13 år på linjen.
Tävlingen drar igång:

Ulf: - Okej (pojkens namn), nu är det dags !
Ge mig tre frukter på "B" så vinner du!
Pojken: Banan!!! .......eh...............hmmmm.................
(det blir tyst)...
Ulf:  ?
Ulf: Hallå? Kommer du inte på något mer?! Det är väl inte så svårt..?
Pojken: ,.... vänta..!(man hör hur han tänker så att det knakar)
......hmmm...... (tyst igen)
Ulf: Nu får du skynda på!
Pojken;...ja-ja...! (tänker)
Ulf: näe, nu måste du svara (i ton som "är du dum eller")
Pojken.... men.!.. (hör hur han svär)......... BAPELSIN, GUBBJÄVEL !!  
(luren slängs på)


Promenad!

2009-03-19 11:12:28


 Nu har jag & Lia varit ute på en promenad till affären & jädrans va gött väder det är ute, blåser litte för mycket tycker jag men what the hell det är sol ; ) jag gillert!

Ska försöka få med Malin&Kim på en promenad sen när dom kommer också.

Haha jag köpte kakor ( som vi kan ha te kaffet ) för det är alltid gött å tugga på något när man dricker kaffe. Då sa Rickard att han trodde att jag skulle bli en bra bondfru! där tyckte han allt att han var vitsig, ha ha ha :p

Vaken bebis

2009-03-19 09:35:30


 Tycker det nästan känns dumt att skriva bebis, för jag tycker inte att min lilla Lia är någon bebis längre visst hon är jätte liten men inte bebis liten, hehe :p hon börjar bli såå himla stor min lilla älskling ♥
Nu har hon i allafall vaknat igen & verkar piggare, sitter i sin hörna på golvet nu & leker, hehe.

Funderar på om man inte ska ta en sväng ute?







Gosch, va fina dom är ♥

Armband!

2009-03-19 08:14:25





SÅ jävla snyggt armband, det SKA jag ha! punkt.

Leende!

2009-03-19 07:53:19




Såhär glad blir Lia varje gång hon ser en lastbil ;) hehe. sötnos! tur att pappa kör lastbil så hon får åka med när hon blir större, det kommer hon tycka är väldigt speciellt såklart :)

Torsdag

2009-03-19 07:39:23


 Jag var nära att skriva Onsdag men icke! det är ju redan torsdag idag, fan så skönt :) solen är på väg upp ser jag också, hääärligt! Fårse om Eva är vaken tidigt idag för sånna fall så blir det en promenad i skogen.

Annars så kommer Kim & Malin vid halv 12 tiden, kul :)

Lia har redan somnat om? det brukar aldrig hända för hon brukar vakna vid 7 sedan somna om vid halv 10-tiden, kanske beror på hennes förkylning, uschdå :(

Godkväll!

2009-03-18 19:46:41



 Eller godnatt kanske? mjaa tror det snart i allafall, Lia somnade precis & jag är jätte trött efter övningskörningen samt att jag & Eva tog oss en tripp till Ikea köpte nya gardiner, våg, blomma & barnsäkerhets grejer för Lia har börjat dragit i alla kökslådor, inte bra!

Nej nu ska jag & älsklingen kojsa ner oss i våran stora säng ;) hehe.



I skuggan av värmen

2009-03-18 14:53:09


 Läste just att den bästa boken jag någonsin läst har dom gjort en film av, ooooh överlycklig!

Den 20 Mars 2009 är det premiär för Beata Gårdelers film I SKUGGAN AV VÄRMEN -en annorlunda kärlekshistoria efter Lotta Thells succéroman med samma namn.

Handlingen utspelar sig i Stockholm där två unga människor, Eva och Erik möts och drabbas av den verkligt stora kärleken. Eva försöker först stå emot kärleken - hon har en hemlighet för stor för att kunna tillåta en relation
med en annan människa.

Amerikanska Pannkakor!

2009-03-18 13:35:54



 Jao, det blir de snart :) första gången jag försöker mig på det, när jag gör vanliga pannkakor går det alltid åt helvete, så vi fårse om jag lyckas bättre med dom här, har även köpt glass & hallon till, mumms.


Amerikanska pannkakor

Ingredienser

8-10 st
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 msk strösocker
1 ägg
2 1/2 dl filmjölk
2 msk Arla smör-&rapsolja



Vi var för övrigt inte ute på en lång promenad utan det fick bli på 1 timme :) Lia ska snart sova en sväng till också.
Men det var härligt ute varmt & soligt. Nu börjar det iofs mulna till sig, tur att jag han gå ut innan ;) tog till å med av mig jackan :D häääärligt!

Promenad!

2009-03-18 12:10:50


 Nu jävlar ska jag vara hurtig, nu ska jag & Lia gå ut och gå en promenad sen om den blir lång eller kort det märker ni sen, haha :D


Vad gör ni andra ska ni också ut i solen?

Ny design!

2009-03-18 11:47:44


 Gud va härligt med ny design, vad tycks? jag tycker den blev hur bra som helst :D Tack Ronja!

Gott!

2009-03-18 11:23:53


 Har faktiskt aldrig testat att typ ha smör eller ost på riskakor, har alltid bara ätit dom som dom är. Vilket jag tror många gör, därför var jag tvungen att testa med ost&smör nu och jädrans så gött det var :)
jag måste bara säga att jag är sååååååå nyttig! haha.

Kaffe

2009-03-18 11:01:29



 Tack & lov för kaffe säger jag bara, var mega trött sedan gjorde jag mitt morgonkaffe & nu fan är jag pigg igen, gött!
haha vad skulle jag göra utan mitt kaffe? somna ståendes kanske.

Jag är en sådan som är bajs sur innan jag får mitt kaffe så det är ingen ide att ens Rickard pratar med mig på morgonen för då mummlar jag bara något surt tillbaka ;) Fast oftast går han upp och gör kaffe då & då är jag glad som en hm tupp? haha.

Så vad har ni kära läsare lärt er nu, jo Ingen glad sara utan kaffe :D



Vårkännslor

2009-03-18 10:34:12


Solen verkligen lyser idag, härligt! Hoppas det är våren som kommer nu & att vi slipper snön, har någon av er hört att det ska bli snö snart igen? Eller är det verkligen våren nu? :) jag hoppas på det i allafall.

Nya frisyren

2009-03-18 10:15:42




Nu är jag inte brunett längre ;) hehe. skaffat lugg har man också gjort som sagt, detta blev resultatet :) jag är nöjd!

Air freshener - Strawberry Cream

2009-03-18 09:10:47


Gör livet lite trevligare - och framförallt mer väldoftande - med denna läckra luftrenare!
Med motiv av en smarrig jordgubbsbakelse och en härlig söt jordgubbsdoft.
Häng den i bilen, i badrummet, i klädkammaren eller något annat passande ställe som skulle må bra av lite väldoft!

Silver shampoo

2009-03-18 08:59:29




Måste ju bara tipsa alla ljushövven :p om silver shampot, det fungerar hur bra som helst, det "gula" man har i håret försvinner efter bara en tvätt. Den gillar jag skarpt :)

Onsdag

2009-03-18 08:26:54


Hallå där ute ;)

Sitter här och nördar, haha. Lia vaknade för en timme sedan, själv är man litte små trött som alltid skulle lätt kunna sova ett par timmar till.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inte direkt något planerat förutom att jag ska övningsköra när Rickard slutar jobbet men han slutar ju inte än på några timmar. Skönt att jag har övningskört så mycket för om 2 veckor börjar intensivkursen & innan den vill jag känna mig helt säker i bilen, vilket jag nästan redan gör :) härligt!

Såg att Ronja var klar med min design också, nyfiken jag är ^^, ska sitta och vänta på att hon loggar in på msn så jag får se den innan hon sätter in den på bloggen :D Så nu får ni hålla utkik.

Min lilla älskling börjar föressten bli rå förkyld, igen? vad ens. Tycker hon har varit sjuk hur mycket som helst den senaste tiden så fort något går över så kommer det på nytt efter bara någon dag, stackars :(♥

Nu ska jag göra mig i ordning litte sedan ska Lia sova en stund till.





Klippt + färgat håret.

2009-03-17 18:06:57



 Idag efter mötet så gick jag och mötte Eva & Lia på stan då fick jag för mig att jag skulle gå upp till frissan å fråga om dom inte hade ngn tid denna veckan i stället för nästa, då sa dom att ja vi har en nu :D haha. Så det blev till att sätta sig och bli klippt, tror det tog 3 timmar att bara göra dom blonda slingorna, samt en timme att klippa mig. Jag klippte upp håret jätte mycket ( tunna ut det ) samt klippte av en del på längen ( det var riktigt sletet, som svinto typ, haha ) plus att jag klippte tunn lugg ;) fräääsigt. Jätte blond blev jag inte heller , för det gick inte att få så många färger som jag hade i håret innan ;) men ljust blev det och mer slingor ska i om nån månad. Jätte nöjd är jag!

Ni ska få se bilder i morgon har inte tid nu älskling kommer snart från jobbet & lillen ska sova.

Hejdå!

Tisdag

2009-03-17 08:02:27


 Godmorgon :)

Eller god morgon vet jag inte, jag är trött som få :p Lia har somnat om redan, men jag känner att jag inte har tid. Ska nämligen lämna Lia hos Eva om bara en timme, jag ska på möte då. Idag vet jag inte riktigt vad som blir möte först som sagt sen ska jag hämta Lia igen och kanske gå ut och gå en lång runda, det ska ju bli jätte fint väder idag, ser ju redan att det är sol =D härligt.


Men nu ska jag surfa runt litte, hej!



Mys <3

2009-03-16 18:42:58


Nu har jag badat i "bad spa" samt haft ansiktsmask & även haft fot bad. tror ni jag känner mig fräsch? ojaaa. gött som fan! Idag har jag och Eva kört runt hela stan tror jag och dolat, samt vart hos en som säljer massa parfym, smink & hudvårdprudukter. Köpte mig en del grejer, kanske litte för mycket ;) men det är inte ofta man är på sånt lixom. Så nu har jag ny parfym på mig, ny läppglans som luktar choklad ;) samt hand creme nytt snyggt naglack, jaa you name it! så riktigt snygg & fräsch är jag nu.




Inte nog med det så har jag tänt massvis med doftljus i hela lägenheten, nu väntar jag bara på Rickard & Lia som kommer hem snart med Räksallad & pizza. Sen ska lillen sova å jag och älskling mysa <3
Bra det för jag har saknat mina älsklingar grymt mycket idag.





Övningsköra

2009-03-16 09:42:55




 I går övningskörde jag från Karlstad till Molkom samt till Skåre och Skatkärr :D stackars Eva & Fredrik som satt med, haha. Nej men jag börjar faktiskt bli riktigt duktig :)
Vi stannade även i Molkom ett tag och åt mat samt gick ut på en promenad med Therese och ungarna, Fy va skönt det var med sol :) kändes verkligen som vår, härligt!




Efter vi hade varit där körde jag hem Fredrik sen åkte jag & Eva å sola, den här gången låg jag kvar i solariumet hela tiden, dret gött vare :D annars brukar jag alltid gå ur när det är några minuter kvar för det är alldeles för varmt :p
Jejee, efter det kom Rickard&Lia å mötte upp oss så åkte vi alla hemåt :)

Rickard är i väg nu och ska besiktiga vanen =) sen ska jag & Eva köra runt i stan och göra massa ärenden!

Lia & Mindra

2009-03-16 09:37:19


 I lördas åkte som sagt jag, Rickard & Lia till Väse, vi hämtade upp Ronja & Mindra på vägen :) när vi kom fram skulle Lia ha mat, fast hon typ vägrade äta för hon ville ner och leka med Mindra, gulligt : ) det gick hur bra som helst till en början innan Lia började "prata" då blev Mindra jätte rädd och började gråta hela tiden :( det har aldrig hänt innan, så vet inte vad det var, stackars Lia ville bara prata, haha. Men det gick bra i mellan åt. Mindra körde på Lia ett tag haha, hur söta som helst.

The hills

2009-03-14 15:38:24






Ligger och kollar på The hills nu, älskar det programmet är helt fast i det :p Snart ska jag, Rickard & Lia åka till Väse och umgås med Thomas, Ronja & Mindra, mysigt :) proppmätt är jag också för den delen Fredarik & Rickard lagade mat medans jag & Eva var ute och övningskörde ( körde jätte långt ) samt att vi körde massor i stan.

Längtar

2009-03-14 13:35:56


 Fy va jag längtar te den 27 :p Ska till frissan och färga håret blont igen samt klippa mig, me like ;) trivs otroligt mycket bättre som blond & saknart som fan ;)


Lördag

2009-03-14 08:40:45


 Nu är vi nyvakna, ska snart in och ta morgon duschen ; ) senare kommer Eva & Rickards bror hit och lagar middag, mysigt : ) jag ska ng övningsköra idag igen och efter det märks det helt enkelt vad det blir. Kanske hälsa på Ronja, Thomas & Mindra ? om dom kan. som sagt det märks.

Så länge så får ni ha en bra lördag hörrni.

Vem vill bli miljoner?

2009-03-13 08:00:23


Bengt Magnusson i sängkammaren:

- Älskling, skall vi ha sex?
- Nej, jag har huvudvärk.
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Mmmm.
- Du är helt säker?
- Ja!
- Ingen tvekan?
- Nej!!!
Bengt tittar länge på henne och säger till sist:
- Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän ...

Hahaha

2009-03-13 07:57:23

Rolig bild: Like Your Piercing





Nej nu ska jag ge mig ; ) haha.. det är ju bra om man har humor också, right ( fast jag har nog världens sämsta )

Gäller ej cyklar

2009-03-13 07:54:43



Ofta man är så hurtig att man cyklar i 90, hahaha = D

Fredag

2009-03-13 07:51:32


 Halloo

Fy så trött jag är, skulle lätt kunna sova i flera timmar till om jag fick för mitt lilla hjärta. Men men så är det! I går när Rickard kom hem så gick vi ut och gick i ca 2 timmar skulle jag tippa på, det var skönt fast det var snöstorm :p Vi köpte även Ben&Jerry´s glassen på väg hemåt samt hyrde en film ( fast jag somna efter halva ) som vanligt ; ) 

Idag ska jag övningsköra igen, måste ju få testa på när det är halt också, perfekt idag när det har snöat.


 

Såhär kul hade älskling i helgen

2009-03-12 15:10:47


Efter en sisådär 10 shotar =p haha.
vissa vet inte när dom ska sluta (pik)


Slö

2009-03-12 14:06:46


 Nu är jag riktigt slö kan jag lova, har både hunnit övningskört samt ätit våfflor hoss mormor&morfar, syrran var även där med hennes ungar också samt Eva då :) trevligt. Lia fick smaka våffla, det tyckte hon va jätte gott för när hon inte fick mer så började hon skälla ;) sötnos!


kanske ska in till stan vid 3 tiden och möta Anni en sväng men jag fårse när & om hon hör av sig. Annars blir det väll att gå ut och gå en sväng i allafall.

Saknar min älskling extra mycket idag, hoppas han slutar rätt så tidigt så jag får krama på han : )

Jag & mitt minne!

2009-03-12 08:38:06


 Under den senaste tiden så har jag blivit väldigt glömsk av mig & då menar jag rejält. Som i går frågade jag Ronja om inte hon & Mindra kunde kika förbi här för det vore ju kul för dom små att få leka litte också :) Men då kom jag på mycket senare att jag ska ju övningsköra i dag. Får prata med henne senare eller om hon läser detta, hehe förlåt!

Jag skulle även ringa Therese och fråga om en grej, Eva ringde & påminnde mig 2 gånger & jag glömde bort det båda gångerna så fort jag la på telefonen :S

sen är det massa mer små saker jag lixom bara glömmer, hemskt nästan :p
vet inte varför det har blivit så heller, kanske bara varit mycket nu för mig senaste tiden, för det har det verkligen varit. Inte vare på topp alls, men det går mot bättringsvägen & det är en oerhörd lättnad.

Kommentarer

2009-03-12 08:31:07



 I går fick jag hur mycket kommentarer som helst, ni får ursäkta mig om jag inte svarar på alla, jag är en dryg människa ;) hey, jag erkänner i allafall! hehe.





Ska försöka söva Lia en sväng till nu, så hon får litte sömn innan hon blir attackerad av massa gooows ^^,
Fårse senare idag om det kanske blir en runda i spåret med syrran, vore mysigt i allafall.


Torsdag

2009-03-12 06:36:49


 
Godmorgon :)

I morgon hörrni då är det fredag, oooh yes =D jag längtar! har inga speciella planer för helgen men det är ju alltid gött med helg ändå.
Nu ska jag snart ta upp Lia sen mata henne och klä på henne osv. Sedan åker jag, Eva & Lia till Skoghall och lämnar av Lia hoss mormor&morfar sedan ska jag övningsköra någon timme ( VARNING! akta er från vägarna ) haha & när jag är klar så blir det kaffe & våfflor, muuumms.

Jaa ni

2009-03-11 19:20:01


Hur vet man om det är tjejmiddag?


Kolla parkeringen. 



Kolla parkeringen ; )

Det finns några få sätt att få i sig mjölk

2009-03-11 19:17:40


 Detta är ett av sätten =D


Älsklingarna

2009-03-11 18:30:50


 Nu sitter jag och glor på tv med mina älsklingar en stor & en liten älskling har jag ♥ det ni ;) hehe.
Lia ska äta nu sen sova efter det ska jag och Rickard krypa ner i våran stora säng och kolla på våran nya platt tv, vad sägs om det då :D

Men nu blir det Unga mödrar!

Väntan

2009-03-11 14:53:57


 Nu har mormor&morfar varit här, det var hur mysigt som helst. och gött med semla ;)
fast det är jävligt mättande också så jag mådde illa av bara en, dom borde göra halva semlor, haha.
Nu väntar vi bara på att älsklingen ska komma hem ♥

& nu är det fast spikat jag ska börja intensivkursen i Säffle den 30Mars :D sedan gör jag teoriprov samt uppkörningen den 14 April, hoppas jag klarat :D För då har ja körkort innan sommaren till och med, gööööött! usch har så stora förväntningar nu, det är nog inte så bra i fall allt går åt skogen :p




Föressten så fick jag en kokbok av mormor&morfar, var det en pik kanske? haha nej men jag vet att jag är u s e l på matlagning, så jag blev riktigt glad över boken. sen fick mormor även mata Lia förut....

det här blev resultatet, hm...

Thailand

2009-03-11 10:39:09




Inge töligt sugen jag är på att åka utomlands då, titta på bilden bara WOW. Jag ska nog bygga mig en tidsmaskin som jag bara går in i så får jag åka vart jag vill. Då är det bara att vara borta några timmar per dag utomlands och sen åka hem igen när man känner fört ;) haha.

nej men ser det inte lokande ut ?

Ägg

2009-03-11 09:38:13


 Fick något konstigt sug efter ägg, så det får de bli nu. Haha!

Skriver mer om det i morgon

2009-03-11 09:29:23


Jag avslutade förra inlägget med det, men det blev det ingenting av! jag säger ju att jag är dryg med att uppdatera här ;) inte har jag lagt ut några bilder efter helgen heller, skulle faktiskt kunna göra det nu men vet ni vad? jag örker inte, Haha.

Lia söver en stund till nu, sen vid halv 12 kommer mormor & morfar hit med semlor :D mumms. Det gillar jag! mysigt att dom kommer för jag träffar dom inte så ofta som jag skulle velat.
Efter det kanske jag ska träffa Kim fårse om hon ringer sen :)

Men nu hörrni ska jag glo runt litte på datorn.

Söndag

2009-03-08 19:59:46


 Gööött, sitter hemma ny duschad och fräsch nu :) det behövdes efter gårdagens händelser, hahaaa. Dricka blev det som sagt och mycket av det! kanske litte för mycket för någon som heter Rickard :D det blev litte spyor och lite  krångel att få in han i lägenheten men Henrik hjälpte så snällt till så det var ingen fara, hehe men kul hade jag faktiskt.

Skit samma mer om det i morgon samt bilder, såklart. Nu=säng/film

Alkohol

2009-03-07 13:20:02




Idag hörre ni så får det bli litte alkohol, cider för min del & öl för Rickard ;) skönt att få koppla av litte och roa sig efter alla sjukligheter. Lia ska spendera sin natt hoss Eva (farmor) det tackar vi stor för, så stort att vi åkte iväg 9 i morse och köpte värsta frukosten och drog hem till henne å väckte henne ;) SUPRISE!

Måste även tala om att min tand är av :O eller av och av, den har gått av en liten bit i allafall, jag skulle hjälpa Rickard i går med att skruva fast ngt på fälgarna jag tog i så mycket att järn grejen hoppa av och rakt in i tanden på mig, hahaha. skräll att jag är klumpig :p det lät KRACH i munnen på mig sen hade jag en bit av tanden på min vante :( nu ilar det som bara den. Så på måndag får jag ringa tandläkaren, typiskt att det har börjat kosta pengar för mig nu också!

Funderar

2009-03-06 10:53:33


 Jag undrar ja, vilka det är som läser min blogg egentligen? kan ni inte skriva någon kommentar, tråkmånsar. Ibland har jag upp till 200 läsare per dag, vilka är ni?

Så nyfiken så jag spricker snart ;) Haha.

Blåbärskaka

2009-03-06 10:42:26




 Jag har tråkigt såhär på morgonkvisten, så det fick bli en god blåbärskaka, nu blir jag äntligen av med all blåbär som luggit i frysen sen i somras ;)


Blåbärskaka



Antal portioner: 12

Ingredienser

2 2 st ägg
1 1/2 1 1/2 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
1 1 dl hett vatten
2 2 dl vetemjöl
1 1/2 1 1/2 tsk bakpulver
5 5 dl blåbär
kokosflingor

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°

2. Smöra och brödströ en liten långpanna - rulltårtspanna.

3. Vispa ägg och socker. Tillsätt vanilj och vatten. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned.

4. Bred ut smeten i panna. Grädda mitt i ugnen 5-10 min så att ytan börjar få färg.

5. Ta ut kakan, bred över bär och kokos och sätt in kakan på nytt tills bären saftar sig och kakan är klar.

Fredag

2009-03-06 09:12:51


 God morgon

Eller ah? jag har iofs varit vaken sedan halv sju, Lia tyckte vi skulle vakna då. Så ja gick upp med henne fast nu sover hon igen :p & jag sitter och glor runt, har nyss diskat & plocka i ordning litte här hemma.

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, för både jag & Lia är förkylda. Jaja det märks helt enkelt :)

I går jobbade jag i allafall, det var skönt. Fick ja litte ensam tid, typ.



Shopping

2009-03-04 20:26:52


 Idag har jag & Rickard shoppat gärnet. Först va jag på stan med Kim & Steffi handlade ett par leggings samt en lång tröjja till. 2 par spets trosor samt litte peeling till badet ;)

Sedan kom Rickard och hämta upp mig då blev det Bergvik där köpte vi en till platt tv till sovrummet 32tums bara tyckte det räckte med det till sovrummet har ju 50tums i vardagsrummet redan. sedan köpte vi en videokamera vilket är hur bra som helst att ha nu när Lia växer så mycket, då kan vi filma varje steg hon tar :D sen fick jag mig ett par nya skateskor med döskallar på, rå nice. samt en svart liten väska.



C1RCA LOPEZ 50 M BLACK H08


Så som sagt så har vi sprungit runt hur mycket som helst, nu är jag något trött plus att jag är jämt litte förkyld :p
väntar på att R ska komma hem med min dricka nu, då blir det sängen & tv :)

Godnatt!


Påväg hem till mig ;)

2009-03-04 11:21:35


Catwalk Topp 9020852





Ja, jag vet den är råå snygg :) fårse, den lär ju komma nu till veckan. Hoppas den passar bra bara!
& föressten så är jag riktigt jävla förkyld.

Onsdag

2009-03-04 09:08:41


 Fy så trött jag är, som vanligt. Lia har hållt både mig & Rickard vaken halva natten känns det som, hon hosta & grina hur mycket som helst. Tillslut somnade hon men vakna efter ca 10 min igen hela tiden
Föressten så tror jag att lillen kryper snart = D hon ställer sig på alla fyra och gungar framåt typ, så hon har inte fattat helt än hur man gör, men det är på god väg kul :)

Idag blir det staden med Kim & Carro fårse vad jag får hem för dret saker, hehe är bra på att impulsiv handla ;)

Nej om jag kanske skulle sätta på kaffe?

Jävlar så dryg

2009-03-03 09:40:51


 Dryg jag är på att skriva här inne, men men så ärre! Helgen har varit allmänt tråkig Lia har haft hög feber så det fick bli sjukhuset en gång till alltså en gång på onsdagen sedan åkte vi in igen på fredagen då hon blev sämre & vägrade äta. Dom kom allafall fram till att hon fått ngt virus & om det inte blev bättre skulle hon få antibiotika & innan vi åkte hem fick hon andas i någon knepig grejj för bättra på luftvägarna, stackarn :(


Men nu går det åt rätt håll, febern är borta nu har hon bara för jävlig hosta men det ger nog med sig de med snart :)


i Lördas shoppade vi litte grejer till Lia samt sola på kvällen, skönt.

& i går "måndas" fick jag en ny mobil =D gött. Nokia n85
samt att vi var på Ikea och fika samt köpte litte små grejs till Lia, va även i Väse någon timma.


Nej nu ska jag ringa Eva sedan vänta på att Kim & Carro kommer hit!

RSS 2.0