Svarar här!

2008-12-23 09:54:05



Anonym om Söndag:
varför får hon inte smaka grädde?




För det första förstår jag inte varför folk ställer frågor & sen är Anonyma? smart lixom, haha.
Sen så är det som så att jag vet att jag är en, jaa vad ska man kalla det "nojjig" mamma. men det är ju trots allt min första unge. så det är väll inte så konstigt. sen varför ska man ge dom grädde, om dom inte behöver äta det elr ens har behov av att äta det? rätt onödigt att jag skulle sitta & trycka i henne det då. sen är ju socker & mjölk inte bra för en 5 månaders bebis! deras magar är ju känsligare.
förstår inte vitsen med det bara? hon förstår ju inte vad hon äter eller inte, så hon lider inte av att hon inte får smaka grädde ; )


Sen har jag sagt med godis senare också att JAG tänker inte ge henne så att hon får smaka, utan hon får själv komma på vad det är & då får hon självklart smaka!
varför ska man ge dom massa socker & dret helt i onödan om dom inte själva förstår vad det är!


Kan någon ge mig ett svar på det ;) ?

Kommentarer
Postat av: Evelina

Bra svar :)

2008-12-23 10:00:29
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Jessica

Svar: javisst! :) Hur mår du? gullig liten bebis!

2008-12-23 10:03:04
URL: http://jjessicita.blogg.se/
Postat av: isabelle

svar: tack så mycket! :D

2008-12-23 11:17:05
URL: http://isabelle.blogg.se/
Postat av: rocker

Hej, välkommen in och var med i min nya tävling, två st armband ska lottas ut! Lycka till!

2008-12-23 11:33:01
URL: http://rockstaaar.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tycker att du har helt rätt i det du skriver. Jag gav inte heller Lucas ngt sånt som han inte behövde, Är han inte i behov av att smaka sånt som han inte behöver så spelar det ingen roll. Man ska vara försiktig med sånt som har med mjölk och grädde och göra. Lucas är laktosintollerans och kan inte äta sånt, men ändå. Man ska vara försiktig iaf ^^

2008-12-24 11:53:36
URL: http://ajjjtarn.blogg.se/
Postat av: Kimpuss

bra svar gumman klart inte hon ska äta grädde hon är ju bara 5 månader så den som skrev "anonymt varför från hon inte smaka på grädde" borde ju ta & tänka till en extra gång innan personen ens ställer en sån dum fråga, Lia behöver inte sån skit onödigt är det bara & farligt för en sån liten som hon. Men moget att skriva anonymt lixom vågar man inte stå för det man frågar? Men sådant med onödigt socker som t.ex glass godis grädde dricka behöver inte barn få i sig det är INTE bra de kan dessvärre bli diabetiker för tidigt om de äter för mkt sådan + sockerberoende och det är FARLIGT! :) Älskar dig hjärtat/ Kimpuss & Carro

2008-12-27 00:47:24
URL: http://kimpuss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0