Tisdag

2008-04-15 11:33:37



 va uppe redan vid 8, fast ja var fan inte pigg :P Är alla fall duschad & klar nu.. sitter å dricker kaffe :))
Blir att ta bussen in te stan snart och in te gripen ( bli undersökt ) sen raka vägen till arbetsförmedlingen. fick papper förra veckan om att ja inte va inskriven helt plötsligt, IGEN :p knäppa dom där.



Första gången idag på flera månader som ja inte vaknat av att rickard gått upp. brukar alltid sätta på tvn osv när han går upp vid 3-4 :P . . men inte idag! söv som en griiiis. fast vaknade snabbt när han sa hejdå allafall.







Bebis fick in en fin&jävligt hård spark i går kväll... när jag låg och kolla på tv så kicka de till rejält på sidan. fyfan gjorde ont :p & nu är sötis i revbenen & kickar. förstår inte att lillen kan ha sån kraft redan. hela dagarna sparkas de, hårt också! Inte en lugn stund får man.. kul att se när magen guppar & stutsar fram & tillbaka iofs ;) Sen är de ju skönt och veta att lillen lever där inne.
Fast riktigt jobbigt är de när ja går på stan elr ngt & de börjar kicka rejält :p

uäääh har inte fått några bristningar elr nått alls på magen. men på låren där i mot ;( hm! på sidan av låren, de började me nå littet rött sträck fast de börjar bli mer & mer nu, SURT!! inte så rockit... fast hellre där än på magen :)
trodde ja bara skulle få de om ja lixom gick upp i vikt för snabbt, eftersom att man äter mer när man är gravid osv. fast jag står ju typ stilla i min viktökning men får fula bristningar ändå, gosch :( jejee sånt man får ta. Fast de är ju värt de :D<3






Neeeej, nu ska ja gå på the toilet :D haha.

Kommentarer
Postat av: Ronja

Bristningarna har ju något med hormonerna att göra :) Så de spelar ingen roll om du går upp i vikt snabbt eller långsamt.. Tyvärr. Sen tror ja de va ärftligt också. Sånt är väl roligt? ;p Jag har fått några men inte så många, o skönt är väl det. Men visst är det värt de ändå

2008-04-15 21:20:15
URL: http://lillaronja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0